denizdalgasi1 ahemsiree hayırrrr🥲🥲 bende dün seni düşündüm 😂 dedim bu kesin doğurdu ama sende doğurmadın galiba 😂 bende hala bel ağrısı devam sadece 😬
ahemsiree denizdalgasi1 yok doğurmadim adet sancısı gibi sancilarim vardı onlar da gitti şuan sıfır belirti 😂
denizdalgasi1 ahemsiree 😂😂 nazar değdirdim galibaa gözüm kalmış olabilir sancılarında 🤪😂 bende bugün muayene girdim canım çatı muayenesi doktorum normale uygun gördü 🥳
denizdalgasi1 ahemsiree yok hiçbir şey demedi gayet normalmiş bazen sadece bel ağrısıyla ilerleyip bir günde doğuranda oluyormuş belki benim öyle olur 🤩😂 sen ne zaman gidiyorsun muayeneye
ahemsiree denizdalgasi1 bu sefer benim gözüm senin ağrında kalıyormuş bak😜😜 gittim kontrole bebişin keyfini bekliyoruz artık dedi doktor bakalım ne zaman gelmek isteyecek hanfendi😁
denizdalgasi1 ahemsiree aynen bizde öyle keyfini bekliyoruz 😂 valla her yazdığında doğurdum diyecen diye korkuyorum 😂😂 tek kalıcam yoksaa doğuramayan ilk kadın olarak tarihe geçicem gibi 🤣🤪
denizdalgasi1 ahemsiree 🤣🤣🤣 doğurmadın hissediyorum yazdın ya gülmekten doğurucam şimdi doğurmadıımm 😂 doğuramıyorum anne çıkmıyorr 😂😂 geldi mi sana sancılarr bana hala gelmiyorlar 🤪
ahemsiree denizdalgasi1 ahhaahha😂😂 yok ya ne sancı ne ağrı hiçbir şey yok 😂 40ı gorcez heralde bu gidişle 🥰
denizdalgasi1 ahemsiree bence içimizde kalacaklar 😂 aman artık saldım ben ya geleceksin gelsin gelmeyecekse gelmezsin kızdım ona 🤣
denizdalgasi1 ahemsiree bende öyleyim biliyor musun 😂😂 şu kız doğmadıkça yakında 3 yaş kıyafetlerini alıcam yani eksik hiçbir şey kalmadı fazlası var hatta 😂
ahemsiree denizdalgasi1 😂😂 deterjanini falan stokladim baya indirimli denk geldi kendime pet stokladim çatlak yağı, bebe losyonu aldım derken vakit geçiyor bi şekilde napalim 😂😂
denizdalgasi1 ahemsiree gelmedikçe bize masraf çıkarıyorlar 😂 sen bezleri kaç numara aldın kuzum bir de ne kadar stokladın
ahemsiree denizdalgasi1 Canım ben sleepy bio natural 2 numara aldım başlangıç olarak 34lu paket olandan. 2 numara almamın sebebi bio natural serisinin kalıbı küçükmüş o yüzden, 3 numara da 30lu mu yanlış olmasın öyle bir paket aldım. Az aldım yani nolur nolmaz pişik ya da alerji olursa değiştirebileyim diye stok yapmadım. Sen ne aldın kacli aldın
denizdalgasi1 ahemsiree ben prima aldım 1 numarasını 2 paket 43lüydü galiba bir de 2 numara 60lı aldım ama yeticek mi ya da çok mu gelecek çok endişeliyim 1 numaradan daha fazla mı almalıyım acaba ama herkeste büyüyecek bir anda falan dedi gözümü korkuttular bende az aldım işte 86 tane falan olmuş oluyor 1 numaradan bir de doktorum biraz zayıf bir bebiş olacak diyor boyu uzun gözüktüğü için ama tahmini onlarda 🤷🏻♀️
Elaiht Kızlar selam ben de 35+5im, 2 gecedir belim çok ağrıyor ama sadece gece, acaba doğuma hazırlık sancıları mı ???
denizdalgasi1 Elaiht ben neredeyse o ağrıyı 3 haftadır çekiyorum ama yarın 39 oluyorum hala gelmedi benimki 😂 ama belki senin 1 haftaya sancıların başlar endişelenecek bir şey yok yani ama gene de doktoruna belirt kontrolünde ben belirttim normal dedi
ahemsiree Elaiht doğuma hazırlık sancıları canım evet düzenli sancılar olmadığı için endişelenme normal yani o hissettiğin
ahemsiree denizdalgasi1 2 paket 43lu 86 tane 1 numara yapmış oluyor ve emin ol yeter artar bile ben çok daha az aldım hiç endişelenme yetmediği yerde hemen alınabilcek bişey bu. Bebişin kaç kilo