Mehmetinannesii Sevilss bilmiyorumki canim merak ettim 13. Haftamdayim hafif bendede var o cizgi cinsiyet belli degil😊
sivlimglsh Milkshakee kaçıncı haftadasın acaba ben 25 haftadayım henüz çatlak veya çizgim yok acaba erken mi haftam
Tuqbarsberen Belinsu esmer ten ve bu tene yakınlarda daha çok oluyor bn beyaz tenliyim bnde olmamıştı şuan 2. Hamileliğim şimdide yok yani bütün gebelerde olmuuor canım😊 olmayanlar neden bnde yok diye düşünmesin
Firdevss167 Tuqbarsberen bende beyaz tenliyim hatta ruh gibiyim kahverengi göbek deliğinden aşağıya doğru ince çizgi oldu bende ya
Firdevss167 Mehmetinannesii bende göğüse kadar yok göbek deliğimden aşağıya doğru çok ince kahverengi çizgi oldu 5 Ağustos ta doğurdum hala geçmedi ya geçer mi kiiii tecrübeli anneler banada yazınnnn beyaz tenliyim bide
aslanreis Mehmetinannesii kızıma hamileyken o kahverengi cizgi daha belirgindi bende suan okadar belirgin degil yada 2. Gebelik oldugu icin bikere genisledi cünkü karın bilemiyorum
Firdevss167 Benimbebegim ben 5 agustosta doğum yaptım o göbek deliğinden aşağıya doğru olan çizgi geçmedi ya hala beyaz tenliyim bide
Firdevss167 Benimbebegim daha geçmedi ya 40 ım çıkınca bari geçseee 😂 valla kremlerle kapatıyorum çizgiyi yaa
Ebrumrc Mehmetinannesii erkek bebek bekliyorum ama benim üstte değilde göbek deliğimden başlayıp aşşağı inen çizgim var🤭