mutlugebeee Mehmetinannesii bende öyle duymuştum ama cinsiyetten ziyade hormonlarla ve ciltle alakalı galiba☺️
Firdevss167 Benimbebegim daha geçmedi ya 40 ım çıkınca bari geçseee 😂 valla kremlerle kapatıyorum çizgiyi yaa
Mehmetinannesii Sevilss bilmiyorumki canim merak ettim 13. Haftamdayim hafif bendede var o cizgi cinsiyet belli degil😊
B8use Mehmetinannesii benim ilk bebeğim kızdı kahverengi çizgi vardı yani erkek kız farketmiyor doğumdan sonra geçiyor
Firdevss167 B8use ya ben 5 agustısta doğum yaptım erkek bebeğim göbek deliğinden aşağıya doğdu ince kahverengi çizgim oldu geçmedi hala ya ne zaman geçer aceba sizin doğumdan sonra ne zaman geçti
Kbrayank Mehmetinannesii Var bende erkek benimki her hamilelikte oluyor doguma yaklaşınca birleşiyor benim az kaldi birlesmeye
minikkelebegimmmm Mehmetinannesii Canım 25 haftalığım bende var göbek deliğin üstünden göğüse doğru bayağı belirgin 🥰
B8use Firdevss167 ben kızımı doğurduktan bir kaç ay sonra geçti karnımda tuglenme dahi olmuştu döküldü hepsi o kahverengi çizgide 3 aylıktı sanırım geçtiğinde
ogretmen_anneee Mehmetinannesii genel de esmer ve buğday tenliler de oluyormus ben doktora sormuştum bende neden yok diye 😁
canoldunbebegim Erkek bebek bekliyorum bende hiç öyle bi çizgim olmadı henüz, ilk 3 ay tüylenmem artmıştı oda geçti bitti çok şükür bence cinsiyet ile alakası yok canım vücutla ilgili olabilir