iremby Zmra_Ozcan zumra merhaba seni buldum burda 😁 yazini okudum aa dedim ben bu yaziyi nerde gordum hikayende paylasmistin ordan görmüştüm 😅 Aa dedim zumra burda sen dedikten sonra daha bir bakmaya basladim buralara guzelmis 😄
iremby ElifZenginUral nasil 34 haftalik 2 kilo aliyor ? Bebek, şişlik, suyu, plesanta vs. Bunlar zaten 2 kilodan fazla ediyor 🙄
iremby Merveacrl nasil yaptiniz bunu ogrenebilir miyim ?? Bebegin eşi, suyu, kilosu falanla daha fazla olmaniz gerekmez miydi
Merveacrl iremby çok şükür bebeğin kilosu da suyu da çok iyi ben zor bi hamilelik yaşadım 1 aydır falan kusmalarım bitti o yüzden hep kilo verip aldım zaten kimse hamile olduğuma inanmıyor 🙈😂😂
iremby Esra___ evet bana da aynen oyle oldu. Ben gece bile yemek yerdim kilo almazdim simdi daha 3 ayda 6 kilo aldim 🙄 Napcaz biz acaba
Esra___ iremby yapacak bişey Yok Cnmm maalesef bizim bünyeler böyle herhalde inş Doğumdan sonra veririz bebişler sağlıklı olsun da 🤲🏻
iremby Civcivimm bende öyleyim açım yani napiyim psikolojik mi bizimki acaba anlamadimki millet 2 kilo aldim 3 kilo aldim hatta kilo verdim diyor 🙈
Civcivimm iremby aman boşver veririz doğumdan sonra yani napalım kilo alıyoruz diye can sıkmaya gerek var mı yemiyi veririz sonra 😂😂
iremby Fulyag valla kilo verdim 2 kilo aldim diyenleri gorunce bunye meselesi olduguna daha cok inanir oldum😆 ben 2 kiloyu ilk aydan aldim nasil 30.haftaya 2 kiloyla gelebilirim veya kilo verebilirim imkansiz herhalde benim icin🙈
Fulyag iremby ben de öyleydim 😁 tartıda illa ki artış oluyor benim için mümkün olmadı 3 - 5 kilolar sadece alımımı yavaşlatabiliyorum ama yine de geliyor kilolar 😁
iremby Arzuu34 4 ayda 1 kilo almissin cok iyi valla hic sıkma canini biz oyle bir sey yaşasak şükür ederiz 😄
Cancancan iremby ekmek yemedim abur cubur yemedim günde 10000 adım atmaya çalıştım bol su içtim kızartma yerine fırında pişirdim yemeklerimi salata mutlaka yemek yanına yaptım bol bol salata yedim ayran içtim yemeklerde.
iremby Civcivimm bende senin gibiyim simdiden psikolojim bozuldu. Cok asiri gidiyorum. Nasil durcak bu kilo bilmiyorum.
Civcivimm iremby ya ben ilk 3 ay kesin psikolojik olarak aldım o 3 kiloyu şimdide açım bildiğin kurt gibi açım yani bilsem daha çok dikkat ederdim 😂😂
iremby ilkgebelik dimi ya bebeklerimiz saglikli olsun kiloyu bir sekilde halletcez insallah kalmaz da gider
Nazanypc Civcivimm 17 hafta için biraz fazla almışsın. Dikkat ettigin sürece kilo almazsın canım. Gece yemeklerinden uzak durmaya çalış
Civcivimm Nazanypc geceleri uyuyaklıyorum ama aburcubur mahfediyo beni yoksa çok yemek yiyen biri değilim 😔