Umutluanne1 Elbet-birgun-kavusacagiz işlemden kastım transfer günü yani 😂 o gün sabah 8 de benim islemim bitmişti kimisi diyor ki o gün sayılmıyor diye okudum dedim koskoca bigun evdeydim aslında sayılması lazım zaten anlatabildim mi 😂
Elbet-birgun-kavusacagiz Umutluanne1 haa allah seni oyle bi yazmissin ki bende simdide gittin doktora diye anladim ahahaha Ben saydim canm iste doktorumda ilk gunu saydi 12.gunumu soyledi niye sayilmiyomus ki yani🤣
Umutluanne1 Elbet-birgun-kavusacagiz yani bencede zaten geçmiyor günler 1 gün 1 gundur 😂😂sen hangi sehirdesin
Elbet-birgun-kavusacagiz Umutluanne1 🤣ankaradayim canm bugun igneye gidecem yarin kan vericem cok merak ediyorum🥺🥺🥺
Oznurcakir Elbet-birgun-kavusacagiz Bu yolda olan herkesin Allah yardımcısı olsun inşallah ,sağlıkla Güzel haberler almayı nasip etsin herkese🌼
Umutluanne1 Elbet-birgun-kavusacagiz ayy çok heyecanlı güzel ve hayırlı sonuçlar inşallah 🙏 herşey güzel olacak ilk aşamayı geçtin Allah’ın izniyle canım
Elbet-birgun-kavusacagiz Oznurcakir insallah canm benm sonucum ppozitif cok sukur yarin ikinci kanimi vericem🥰saglikla kavusalim hepimiz
Elbet-birgun-kavusacagiz Umutluanne1 insallah canm insallah rabbim bizede nasip eder insallah saglikli sihhatli 🤲🤲🤲
Umutluanne1 Elbet-birgun-kavusacagiz canım bugün sonucunu haber et banada mutlaka güzel haberlerini bekliyorum 😍🙏
Elbet-birgun-kavusacagiz Umutluanne1 canm cok sukur aldim sonucumu rabbime sukurler olsun guzel artmis cumartesi kese icin gidecez insallah guzel haberler aliriz🤩🤩
Umutluanne1 Elbet-birgun-kavusacagiz amiiin inşallah hadi gözün aydın kuzum 🙏 hayırlı ömürlü hayırlı sağlık evlat nasip etsin Rabbim 🙏
Elbet-birgun-kavusacagiz Umutluanne1 amiiin canm insallah darisi sana insallah senin gunlerinide sayariz boyle🤲🥰🥰🥰