Elbet-birgun-kavusacagiz Umutluanne1 beta ile anlasilmiyo canm ikiz olup olmadigi artik muayeneya gidince ogrencez bakalim insallah😂
Umutluanne1 Elbet-birgun-kavusacagiz çok yüksek çıkınca ikiz ölür denir ama bakalım hayırlısı olsun hakkınızda 🙏😃😍
Umutluanne1 Elbet-birgun-kavusacagiz canım yaa ben dayanamadım test yaptım pozitif çıktı ama dün ovitrelle iğnesi vurulmustum ona bağlı pozitif çıkmış olabilir mi
Elbet-birgun-kavusacagiz Umutluanne1 evet canm ovitrelleden kaynakli pozitif tir Sen niye transfeerin ortasinda catlatma ignesi yaptin kiz
Umutluanne1 Elbet-birgun-kavusacagiz Tutunmasina yardimciymis ayın 16 sında yarım ovitrelle yap demişti . Bende yarısını vurdum dün . Allah’ım ne aptalım resmen kendi kendime duygularımla oynadım 😔
Elbet-birgun-kavusacagiz Umutluanne1 ama neden test yapmadan sormadin be bacim. Derdik yapma ignenn icinde hormon var… ama uzulme sakın bak pozitifsin allahin izniyle sen uzulup minigini de uzme
Umutluanne1 Elbet-birgun-kavusacagiz kız ben salagim salak biliyorum bide içinde beta HCG olduğunu . Bian yapayım mı yapayım Bali dedim kalktım salak gibi yaptım . İnşallah boşa umutlanmamisimdir 😔🤦kendimi asla affetmicem tutmadiysa
Elbet-birgun-kavusacagiz Umutluanne1 kiz sus oyle deme kendine.. Tuttu tuttu biliyorum ben 12.gune kadar bidaha test falan yapma sakın strese girme