elfmoom @Feyzaveannesi @Belacivciv @Taze1anne @Burcu4135 teyzelerrr biiiiiz gellldikk 🥰 herşey çok güzel geçti şükürler olsuunnn, kendini zar zor gösterdi nazlandı bayağı🤭🤭 vajinal ve karnan baktık defalarca anca gösterdiii🥰🙏🏻🖤 cinsiyetimiiizzz belli olduuu, tahminlerinizi alabiliriiizzz 🥰🙏🏻🖤
Belacivciv elfmoom Yaa maşallahh çok sevindimm🧿🌸 Kendimde bile tutturamadım tahmini ama kız gibi geldi bana bilmiyorum 😂
alya-34 elfmoom tebrik ederim sizi allah bağışlasın ❤️ bizede şu çıkıntı meselesi erkekte ve kızda da olduğu için bi türlü söyleyemedi doktorumuz, erkek olabilir emin olamıyorum diyorr 🙃 ne güzel öğrendinizz siz😀
Belacivciv elfmoom Ben bu cinsiyet tahminlerinde iyi değilim işte😂 Hayırlı olsun inşallahh, sağlıkla gelsinn😍
Taze1anne elfmoom 😍😍😍 valla kız hissediyordum amaa erkek olacağına da emindim 🙈🤭 ayy çok sevindiim oğluma bir arkadaş daha geliyoorr 💃🏼😍
Havehope elfmoom hayırlı olsun yorumunuz denk geldi gördüm kaçıncı haftada öğrendiniz acaba ? suan kaç haftalıksınız?
elfmoom Belacivciv amiinnn 🥰 kız ya da erkek olsun diye düşünmedik hiç tek isteğimiz sağlıklı ve hayırlı bir evlattı🥰
Gizem93 elfmoom bende postunuzu yeni gordum tam nasil gecti yazacaktım ki siz cinsiyeti bile ögrenmişsiniz 🙂 darısı başima artık. Saglıkla kucagınıza alın sagliklı haberler verin hep bize👶🏼🧿
elfmoom Gizem93 yaa çok teşekkür ederiimm🥰 hadi sağ salim sizde kavuşun güzel hayırlı haberler alın inşallah🥰🙏🏻🖤😇
Burcu4135 elfmoom ay canım cok sevindimm. Yorumları okumadım yazmıssındır diye. Sen erkek annesi olacaksın içime dogdu 🥰