Ayaz_Aybars_mom Aybiketopal Bende 16 haftaya girdim ins cinsiyetini ogrenmek istiyorum artik sali kontrolum var ise yararmi acaba biraz inatci benim bebis ensesini bile gostermedi bize
Aybiketopal Ayaz_Aybars_mom cinsiyet konusunda bişey diyemicem çünkü bana 12. Haftamda 2.1 mm pipi görüyorum gibi dedi 16 da kız gibi dedi hareketli olsada bı turlu istediğimiz pozisyonu yakalayamadi😂detaylı ultrason da kesinleşecek inşallah şuan 18 deyim 2 haftam var bakalim
sedanur4004 elfmoom İlk gittiğimde bebiş açtı hareket ettiremediler canım o yüzden ölçüm alamadı doktor. Gitmeden mutlaka kahvaltini yap ve meyve suyu veya meyveli süt iç ☺️
Feyzaveannesi elfmoom Kuzum şimdi dönüyorum hastahaneden 😊 herşey yolunda çok şükür 😊 miniğim büyümüş. Ölçümleri de gayet iyi. Pozisyonu cinsiyete uygun değildi ama 😂 göstermedi kendini 😂 3 hafta sonraki bahara kaldı artık 😂 sana da söylemek istedim 😊❤️
elfmoom Feyzaveannesi yaaa ben de tam seni etiketleyip soracaktıımmm🥰 ya seni yerim hiç unutmaz arkadaşınıı🥰 ay çok şükür Rabbime :) ne güzel haberler bunlaarr 🥰 ay utangaç olacak bizim minik o halde desenee
Feyzaveannesi elfmoom Unuturmuyum hiç canım benim 😊 Ayyy senden de iyi haberler bekliyorum. Nasıl büyüdüğünü görünce hak vereceksin bana. Ya yerim onları.❤️ Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰🥰
elfmoom Feyzaveannesi ömürleri sağlıklı uzun olsun canımın içii :) saat 5 te gidicem bende , ya inşallah arkadaşlığımız hep böyle devam eder dışarı da bile 🥰
Yavrucuk07 Meltemcee ben öyle gittiğim için öyle söyledim ,ama sonradan da doktorunuza bir sorun diye yazdım, okumadıysanız bilgilendireyim
Feyzaveannesi elfmoom Telefonun başında çaresiz bekliyorum bekliyorum amaaaaa inşallah yazacak biliyorum🎶🎶😂 seni bekliyorum merakla 😂