La_Liberte elfmoom @Mom3834 ben de demiştim erkek olacak hissediyorum diye🙈 😅 sağlıkla gelsin inşallah 😊
Papatya-Kokusu elfmoom bana bu hafta idrara hafif sıkısık gel bagırsakların görüşümü engelliyor dedi 😂
mom8327 Yavrucuk07 canım bana da ilk bi doktor aç gel dedi ama ben baska doktora tok gittim eğer başka bişeye bakılmayacaksa aç gitmenin bi mantığı yok çünkü önce ölçüm yapıyor eğer pozisyonda değilse git bişeyler ye gel diyor zaten 🤷♀️
Taze1anne elfmoom 😍😍😍 valla kız hissediyordum amaa erkek olacağına da emindim 🙈🤭 ayy çok sevindiim oğluma bir arkadaş daha geliyoorr 💃🏼😍
alya-34 elfmoom tebrik ederim sizi allah bağışlasın ❤️ bizede şu çıkıntı meselesi erkekte ve kızda da olduğu için bi türlü söyleyemedi doktorumuz, erkek olabilir emin olamıyorum diyorr 🙃 ne güzel öğrendinizz siz😀
elfmoom alya-34 amiinnn hepimizin evladını inşallah🥰 bizim doktorumuz ense ve burundan da tahmin yürüttü
Havehope elfmoom hayırlı olsun yorumunuz denk geldi gördüm kaçıncı haftada öğrendiniz acaba ? suan kaç haftalıksınız?
elfmoom Nurklc38 çıktı çok şükür herşey yolunda hiçbir sıkıntımız yok, kanda verdik 1 hafta 10 gün içerisinde çıkacakmış🖤😇🙏🏻