La_Liberte Oznurcakir burdan söylemeyeyim 🤣 avukatım bi müvekkilim falan çıkar 🙈 hacı Yusuf’un torunuyum ailen bilir
Ayguns Oznurcakir inşallah canım 🙏 burada mucizevi çok hikayeler okuyoruz tam tüp bebeğe başlayacakken hamile kalan arkadaşlar oluyor. İnşallah aynı şeyi sende yaşarsın. Negatifse de üzülme tedaviye başlayacaksın moralli ol 🙏
Oznurcakir Ayguns kesinlikle ümidim var o yönden en azından o şansımızı da denicez , inşallah bize de nasip olur 😊
Oznurcakir La_Liberte valla çocuğu düşünmemek adına iki lisans bitirdim ama aklımda fikrim de yine var 😁
La_Liberte Oznurcakir yok yaklaşık iki yıllık evliyim. İlk gebeliğim 9+3 te kalbi durdu. İkinci bebeğim erken doğdu 2 hafta tutunabildi maalesef
Oznurcakir La_Liberte kıyamam Allah hayırlı ve sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah canım benim herşeyde var bı hayır
Oznurcakir La_Liberte ben ahmet hocaya hep gittim ardından Recep hocaya gidiyorum ve gerçekten çok iyi bı doktor .
La_Liberte Oznurcakir amin amin inşallah. Üzüldük hala da üzülüyoruz ama yapacak bir şey yok. Böylesi hayırlıymış.
La_Liberte Oznurcakir Recep hocanın yanındaki sekreter benim kuzenim oluyor. Benim ilk kaybım Ahmet hocada oldu. Onun bi ihmali yoktu ama travma oldu. Sonra İsmet hocaya gittim. Yine kayıp yaşadım. Ne yapalım kısmet böyleymiş.