muge1661 duygugbdrtl ozaman yerleşme olabilir canım🙏🏻 Kahverengi olarak 2-3 gün devam edermiş bazen eğer koyu kırmızı kana dönmezse yerleşmedir büyük ihtimal🦋
muge1661 Kızlar 21. Günden selam. Bugün yediğim yemeklerin tadı tuhaf geldi, tuhaf koktu… ay inşallah psikolojik değildir yoksa öyleyse beynim iyi dalga geçiyor benimle 😬😬
Merve_ylmz muge1661 bende de psikolojik midir bilmem ama sanki cok hafif kasiklarimda agri hissediyor gibiyim. 🤭
muge1661 Merve_ylmz hey allahım eğer bu ayda olmazsa beynimiz gerçekten biZi yönetiyor🤣 bakalım adete yakın kim bilir ne belirti yaşıcaz😬
Merve_ylmz duygugbdrtl canım kahverengiyse yerlesme olabilir insAllah oyledir guzel haberlerini bekliyoruz 🥰
duygugbdrtl Merve_ylmz Merve_ylmz kan testimde negatif çıktı ama lekelenme devam ediyor sanırım adet oluyorum 😔
muge1661 Sevimlianne_adayi aslında olmaması daha iyi böyle vücudumuzu dinledikçe acaba diyoruz umutlanıyoruz… herkes de belirti olacak diye bir durumda yok zaten inşallah haftaya hayırlı haberler alırız hep birlikte 🙏🏻
arasinannesiiii Benim de bat 19-20 kızlar kafam çok karışık kasıklarımda adet sancısı gibi ağrılar var göğüslerim de ağrımaya başladı acaba psikolojik mi diyorum bazen kramp giriyor yani adet gününe daha var normalde bir gün önce ya da olduğum gün ağrı başlardı bende
muge1661 arasinannesiiii adet sancısı gibi ağrı varsa iyi bişey canım çünkü adete çok var şimdiden belirti varsa belki yerleşmeye çalışıyor olabilir🙏🏻🙏🏻 Yinede bilemeyiz ama inşallah öyledir🙏🏻 Benimde psikolojik olarak koku hassasiyetş oldu dün çok istediğim için ve beklediğim için beynim oynuyor benle🤣
arasinannesiiii muge1661 inşallah canım bende psikolojik etkileniyor muyum diye saçmalıyorum gün içinde hep hayırlısıyla Allah isteyen herkese versin inşallah
arasinannesiiii Alparslaninannesii benim de göğüs ağrım adet zamanı olur ama akıntı bu defa bu kadar uzun süreli var
Alparslaninannesii arasinannesiiii normal kaset test yaptım da çıkmadı bugün hayırlısı olsun ne bilim
muge1661 Alparslaninannesii kaset testler bu kadar erken göstermiyor canım, erken gebelik testi al ama o bile belki erken olabilir 🤷🏻♀️ Bekleyeceğiz sabırla malesef