muge1661 Alparslaninannesii kaset testler bu kadar erken göstermiyor canım, erken gebelik testi al ama o bile belki erken olabilir 🤷🏻♀️ Bekleyeceğiz sabırla malesef
muge1661 Alparslaninannesii inşallah canım benim🤲🏻 Ovülasyon ile yumurtlama gününü buldun mu canım peki ?
Alparslaninannesii muge1661 yok cnm ama hergun ilişkiye girdim bu ay tutsun diye zararlı ama ne yapim
-FG- Benim de 25 Eylül bende şurada bekleyim isteyen herkes hayırlı haberlerini en kısa zamanda alır inşallah 🤲♥️beklemek çok zor🎈
muge1661 Alparslaninannesii yok yahu niye zararlı olsun. Sadece sperm kalitesi açısından belki değişiklik olmuştur ama bellide olmaz tabi. Ozaman illa ki yumurtlamaya denk gelen gününüz olmuştur, hadi inşallah canım buradan haberleşiriz adete yakın yine🤲🏻❤️
Alparslaninannesii muge1661 ay inşallah cnm Allah ikimizede bu ay sağlıklı hamilelik hayırlı çocuk nasip etsin
funnymummy muge1661 ya ben 3 ay önce düşük yaptım 11 haftalıkken o zaman ki hamileliğimde şiddetli bel ve göğüs ağrısı hissetmiştim öğrenmeden önce şimdi de belim yine çok ağrıyor acaba mı diye düşünüyorum inşallah öyledir yine 🤲
duygugbdrtl Merve_ylmz Merve_ylmz kan testimde negatif çıktı ama lekelenme devam ediyor sanırım adet oluyorum 😔
Elif_Ulus umutluanneadayi benim de 19 ama görünen şu ki bu ay BAT rafa kalktı bir süreliğine ❤️ Rabbim isteyen herkesi sevindirsin bu ay kimsenin kucağı boş bırakmasın 🤲🏻
umutluanneadayi Elif_Ulus amin bende kafamda rafa kaldırıldım artık yapacak bişey kalmadı Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin ♥️🤲🏻
Elif_Ulus umutluanneadayi yok kuzum ben pozitifi gördüm o yüzden rafa kaldırdım 🤗 inşallah sağlıklı ilerleriz bundan sonra 🥰
muge1661 Kızlar bat 20, son 7 gün.. ama hiçbişey yok bende belirti anlamında. Erken gebelik testide yapmıyorum moralim bozulur diye cumaya kadar bekleyeceğim… sizde durumlar nasıl ?
muge1661 Alparslaninannesii yaa ama erken değil mi 😞 bende negatif görcem diye yapmıyorum adete yakın yapcam ozaman fazla kafaya takmıyorum nasılsa kesin artık adette olcam diye.