Merve_ylmz Kızlar birkaç ay önce 6 haftalikken düşük yaptım. İnsAllah bu ay hayirlisi ile gebeligim tekrar olur. Bat ayni olanlar haberleselim birbirimizle . 😍
muge1661 Merve_ylmz benim bat 20 eylül, ovülasyon testi denedm bu ay inşallah tutturabildik🙏🏻🙏🏻 Önümüzdeki cuma erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Gün yaklaştıkça belirti olursa yazarım 🤗
Nurciv Merve_ylmz benim bat 19.21 arasi😅 kizlar asiri Kramp giriyor Sabahlari sebebim ne olabilir 🤦♀️
Elif_Ulus umutluanneadayi benim de 19 ama görünen şu ki bu ay BAT rafa kalktı bir süreliğine ❤️ Rabbim isteyen herkesi sevindirsin bu ay kimsenin kucağı boş bırakmasın 🤲🏻
muge1661 duygugbdrtl erken değil mi canım bazen bu erken gebelik testleri malesef adete biraz daha yakın çıkartıyor
muge1661 Nurciv döllenme mi oluyor acaba buradan bir hanım bana bazen döllenmeyi hissedebileceğimizi söylemişti🤷🏻♀️ Ne kadar doğru bilmiyorum.. belkide ayaklarınızı mı üşüttünüz
Nurciv muge1661 sicaktan Hic kalin giyinmiyorum üsütmüste olabilirim döllenmede olabilir insallah ikinci secenektir canim😍
duygugbdrtl muge1661 evet erken aslında ama çok merak ediyorum birde ilk defa yapıcam o yüzden sabırsızlandım biraz 🙈
muge1661 Selam kızlar gece yarısı itibariyle 21. Günüm olcak 28. Günde adet görüyorum, dün ve bugün farkettiğim değişiklik göğüs ucum sızlıyor ara ara. Sebep ne bilmiyorum iyi bişeylerw yormak istiyorum😬
duygugbdrtl Kızlar dün akşam kahverengi leke geldi sizce yerleşme kanaması olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı kasık ve bel ağrımda var
muge1661 duygugbdrtl adete kaç gün kaldı canım. ? Yerleşma kanaması adetten 2-3 gün önce oluyor demişti bir doktor arkadaşım bana.
Merve_ylmz duygugbdrtl canım kahverengiyse yerlesme olabilir insAllah oyledir guzel haberlerini bekliyoruz 🥰