HappyBabyy öyle haklısınız ki hamilelik yaşayıp bebeğin olmaması çok can acıtıcı beklemek çok zor ve can sıkıcı 5 ekime kadar neden bekletiyolar oluşma ihtimaline karşı mı
Yolk Sac var, bebek yok
Selisce yok hayır eşim o zaman izinli, bende tek gitmek istemedim daha öncede izin alabilirdi aslında ama o an kafam çok dağıldı tek aklıma geşen 5 ekim eşimin çalışmadığı oldu o yüzden o günü ben söyledim
HappyBabyy evet zaten tek gitmeyin o şok ve piskolojiyle napıcağını şaşırıyo insan hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Aslanmom1 teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun benim kürtaj sonrası ayakta durunca yürürken kasıklarım ağrıyodu bi hafta çok yormadım kendimi kanamam da uzun sürmedi 3-4 gün sürdü az az günlük ped yetiyodu 23 gün sonra regl oldum önceki düzenli regl haline geri döndü sadece önceden yoğun kanamam olmazdı şuan çok kanama geliyo önceden 4-5 gündü simdi 7-8 gün sürüyor psikolojik olarak iyiyim ama hala atlattım denemez ilk olduğu için testler yapılmadı o yüzden aklımda hep bi daha yaşar mıyım korkusu var senin nasıl geçti
Selisce Benimde aynı senin gibi geçti canım bende iki reglyi cok yoğun yaşadım 3. Normal oldu. Ama pıhtı çok geliyo. Heralde rahim kendini topluyor diye düşünüyorum. iki kez kontrole gittim ve doktorum herşey normal ne zaman hazır hissedersen o zaman tekrar hamile kalabilirsin dedi. Bir daha böyle bir şey yaşarmıyım diye korkma aklından cıkarmaya çalış. Yine gebelik düşünüyorum ben de şimdi.
Aslanmom1 evet pıhtı bende de geliyo bende ayrı ayrı 2 doktora gittim ikiside sıkıntı olmadığını işlemin güzel yapıldığını söylediler ben aşı olacağımı söylediğim için 2. Doz üzerinden 3 ay sonra öneririm aşı olmassan 2 regl döneminden sonra düşünebilirsin demişlerdi inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik geçirirsin canım
HappyBabyy merhaba ben de aynı durumdayım kese var, yolk var ama kalp atışı duyulmadı. 6+3 deyim.sizin süreç nasıl ilerledi? bir de beta hcg değerleriniz nasıldı bu dönemde artışı falan.
NilNehir beta hcg normal ilerliyordu, ama bebek malesef oluşmadı 12. Haftama kadar bekledik. İlaç ile düşük yaptım.
Bence bir süre bekleyin. Hemen müdahale ettiröeyin en kötü 9. Haftanızı görün