7+0 ım. Dün gittiğim kontrolde yolk sacının oluştuğunu ama bebeği göremediğini söyledi. Ve artık benim umudumda bitti. Geç döllenme olmadığını biliyorum çünkü… Keşke kürtaj olmadan kendi kendine düşse bari diye dua ediyorum… Ne büyük acı, ne büyük imtihan… tutunsun diye dua ederken şimdi düşsün diye dua etmek…
Yolk Sac var, bebek yok
HappyBabyy yolk sac varsa bebek de vardır diye biliyorum ben. En azından 1 hafta daha bekleyin bence.
HappyBabyy canım ultrason fotoğrafın var mı bende 7+ 2 yken dün gittim ve alttan muayneyle baktı bebek için bişe demedi ama kalp atılının olmadığını haftaya tekrar bakmak gerektiğini yoksa gereken yapılmalı diye söyledi çok üzgünüm durup durup ağlıyorum inşallah oluşur ikimizinkide sağlıklı şekilde görelim

Benim ultrasonum böyle yolk dediğin o ortadaki yuvarlak mı
Selisce evet o sanırım
Selisce canım belki seninki geç döllenmedir 9. haftaya kadar bekleyin kalp atışı için
annesinin_beybisi benimde kalp atışı yok ama haftaya kadar bekleyelim dedi inşallah haftaya duyarız çok mutsuzum
annesinin_beybisi inşallah doktorda bekleyelim dedi her an dua ediyorum 25 mm olmuş kese inşallah duyarız kalbinide
HappyBabyy tovbe yarabbim yolk sac varsa bebekte vardir bi gittiginizde onuda gorursunuz. Saglam bebege dussun diye dua edilirmi ya dr aciklama yapmadimi
milla-s 7+0 dan sonra mümkün olmadığını iyi birşey olmadığını sağlıksız olduğunu söyledi
HappyBabyy doktoru degistirin ozamn gec döllenme olmustu belki.
Elbet-birgun-kavusacagiz ben yine de kürtaj yaptırmak istemiyorum bir ihtimal ne olur ne olmaz diye. Sağlıksızsa kendisi düşer umarım, ihtimali bile varken kürtaj olup o vebale girmek istemiyorum.
Selisce benimde aynı böyleydi
HappyBabyy malesef dün sabah gittiğim doktor beni baya ağlattı söylemediği kalmadı hemen başka polikliniğe gittik ve beklememiz gerektiğini böyle şeylerle karşılaştıklarını söyledi sende kötü düşünme oluşacak inşallah umudunu kaybetme durumlar aynı hatta benimki 2 gün daha büyük görünüşte
HappyBabyy yolk saç oluştuysa 1 hafta sonra bebeği de görürsünüz hemen düşsün diye dua etmeyin bence bekleyin biraz, ben 6. Haftanın içindeyken yolk gördük bebek falan yoktu 10 gün sonra gel dedi 7+3 ken gittim karından baktı yine göremedi alttan baktı o zaman gördü minicikti anca oluşuyor zaten hemen umutsuzluğa bağlama bence.bekle 8 hafta olunca falan başka doktora git tekrar
HappyBabyy öyle düşünmeyin 1 hafta önce yolksac göründü 1 hafta sonrada bebeği gördüm ben daha yeni gördüm yani 2 gün oldu bence bekleyin 1 hafta daha veya başka birine gözükun
HappyBabyy geç döllenme olabilir neden olmasın eksik dilek dilemeyin 10 haftaya kadar görünmeyen çok fazla tanıdığım var
HappyBabyy siz doktorunuzu değiştirin bence