Aag06 Deletedmom9823 ayy ay cok minnos hosgeldin gececi uykusuzlar donemibe😂 bol bol emzir yavrumu sarilik neyim yapmayin hayielisiyla eve cikinda bakalim ilk gun insan pek salak oliyor yarin lafan toplanir iyice sersenligin gider
Aag06 Deletedmom9823 malesef o aciycak ama acisada surekli yuru sık disini acidan kivransan bile yatma sakin bol bol yuruyerek o aciyi azaltacaksin 3.gune biseyin kalmaz eger yatip oturup dinlenmezsen kimseden destek almadan yat kalk otur kendi cabanla yap ne kadar kendin ugrasirsan o kadar hixli toparlarsin o aciyi
teachervera Deletedmom9823 Kuzum hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 💙 hoşgeldi batı 💐🌼🌸🌺ilk gün o acı olur ama yürüyüş yap canım bol bol
Elbet-birgun-kavusacagiz Deletedmom9823 ayyyy gozun aydin saglikla buyusun minnos sanada gecmis olsun canm 🌸🌸🌸
aslanreis Deletedmom9823 iyimisin Canım nasıl hissediyosun spinal tavsiye edermisin ay cok heycanlanıyorum 🥺
Dilekcnkn Deletedmom9823 Gözün aydın canımm rabbim analı babalı büyütsün inşallah senin adına çok sevindimm dikkat et kendine iyi olduğunda yaz lütfen merak ettim seni 😊
Deletedmom9823 teachervera belden uyuşturdular diye şuan hiç oynatmıyolar yerimden sabah yürütceklermiş
teachervera Deletedmom9823 Yarın bol yürüyüş yap canım ve hoşaf iç. Ben hiç yatmadım uyuşukluk geçtikten sonra hiç acım ağrım olmadı. Ne kadar ayakta olursan o kadar iyi
Hahahh12 Deletedmom9823 buraya girer girmez sana bakmam 😂😂😂 gözün aydın kuzum allah analı babalı büyütsün. 🥰🥰 darısı bizlere artık 💕😍
Kuzucccum Deletedmom9823 bebişe süt vermek ıcın uyandım aklıma geldin naptın dıye ayy cok şükür sağlıkla aldın ya kucağına gözün Aydın kuzummm 😘🙏🥰 bol bol emzir canım anın tadını çıkar 💕😻
Azizinannesi2 Yaaa gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim hoşgeldin batı bebek 😍❤️🥰🥰🥰🥰
cidolila Deletedmom9823 allah yardımcın olsun inşallah bir avazda kurtulursun bal yavruna kavuşursun 😇