Deletedmom9823 Kızlar hepinize çok teşekkür ederim herşey için doğum hikayemi yazıp kimseyi etkilemek istemiyorum ben😀 çünkü tamamen benim salaklığım😀 ama şuan oğluşuma bakıyorum diZimde uyuyor 😀 hayat güzel 😍👼🏻❤️
Azizinannesi2 Deletedmom9823 Sacamalama tabiki yazacaksın çok merak ediyoruz happy mom ailesi olarak yazmamakta neymiş😂😂 bizim yerimizede kokla paşayı 😍🥰
hepoyleolurzaten Deletedmom9823 aiyyyy yaşasın çok sevindim kuzum şükür kavuşturana 🙏🏻😍😍 Rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün İnşallah 🤲🏻🥰
cennetkokulum_ Deletedmom9823 canım çok sevindim Allah analı babalı sağlıcakla buyutmeyi nasip etsin inşallah :))
Gzgnx Melike0657 geçmiş olsun gözünüz aydın doğumunuz nasıl geçti acaba ben de 1cm açılma ile suni sancı alacagımda suni sancılı doğum nasıldı
Feyzaveannesi Deletedmom9823 Muhtemelen sende benim yaptığım hataya düştün. Normal doğum diye tutturup acıdan kıvrandıktan 1cm açılma ile ağlaya ağlaya doğuma girdim ben 😂 bi an aynı mı acaba dedim 😂 bebiş yanında ya gerisi unutulur 😊 sağlıkla büyüt inşallah 😊🌸
Dilekcnkn Deletedmom9823 Biz bekleyelim günlerce aylarca sonra hanımefendi yok etkilemek istemiyorum desin 😂😂 ben 2 doğum yaptım sen bana anlat ben kimseye demem 😊 senin adına çok mutlu oldum canımm paşayı benim yerime kokla lütfen kendini iyi hissettiğinde yazarsın bak bende orada yapacağım bilgiye ihtiyacım var 😂😂
lavininannesii Deletedmom9823 yaaa yaşasın🥳🥳gözüm aydın canım benim 🥰🥰gerçekten 4 kilo mu doğdu peki 😂
Asliziyaumay35 Deletedmom9823 Gozunuz aydin gule gule tadini cikarta cikarta buyutun İnşaAllah Saglikli sihhatli hayirli uzun upuzun omru olsun pasamizin vatanina milletine annesine babasina hayirli evlat olsun bahtida tahtida gelecegide acik ve guzellik dolu bi yol olsun İnşaAllah cennet kokusundan bizim için nde koklayip bi kucucuk buse kondurun gidisina 🥰🥰🥰💐💐💐💐
Evlatsevgisi2 Deletedmom9823 Allah yardımcın olsun bı avazda al yavrunu canım inşallah kaç haftalısiniz🌸
Semy Deletedmom9823 yaaaaa🌸 gözün aydın Allah analı babalı saglıklı sıhhatli büyütsün inşallah. Yanında ve iyiyse zaten atlatmışsım geçmiş Allah bundan sonra kötü gün göstermesin♥️
ecemsmom Deletedmom9823 oyyy dünyaya hoşgeldi kuzucuk 💙 Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah 😊
Yasemin_in68 Deletedmom9823 hayırlı olsun canım sağlıcakla büyüt inşallah kaç kg doğdu bebiş boyu falan kaçtı ? Doktor yanılmış mı