Busra2524 Deletedmom9823 hayırlısı olur inşallah senin için rabbim hızlı ve sağlıklı kavuştursun sizi 🥰🥰
Azizinannesi2 Deletedmom9823 valla gözlerime inanamadim hadi bakalım hayırlısıyla gelsin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum 🤭😍🥰
temizelezgi Deletedmom9823 Allah yardımcın olsun inşallah buraya sağlıkla kucağına aldığını da yazarsın kendine inan sen çok güçlüsün ve başaracaksın🧿
Hafsaramazan Deletedmom9823 ay hadi İnşallah bı avazda dogurursun canım Allah yardımcın olsun sağlıcakla kavuş bebeğine🤗
Kuzucccum Deletedmom9823 ayyy hade ıns sağlıkla tek avazda doğururusun ınsssss güzel haberleırnı bekliyoruz kuzum 😘🙏🙏 naptın şuan nasılsın
Deletedmom9823 Kuzucccum amin teşekkür ederim aslında iyiyim gelen ebeler şaşırıyo sancım hafif var ama açılmam hiç yok
Deletedmom9823 Azizinannesi2 kız açılmama fln baktı ama uygun yada değil demedi sadece açılman hiç yok dedi
Kuzucccum Deletedmom9823 odadasın durmadan yürüyüş yap canım eğil kalk etkılı oluyor ben öyle yapmıştım . Başta olmasa açılma sonradan bı kerede oluyor öyle demıstı hemsıre bana
Azizinannesi2 Deletedmom9823 Allah Allah eğer bakarlarsa sor bakalım ona göre hareket edersin inşallah tez zamanda gelir sağlıkla 🙏
Fatma8988 Deletedmom9823 bende su gelmesi sıfır açılma ile gittim. 3 saat açılma yoktu hafif sancım vardı ama hissetmiyordum neredeyse suni verdiler 2 saatte doğdu bebeğim. İnşallah sizinde kolayca doğar