Hahahh12 Deletedmom9823 inş hemencecik açılman olur ve ilerler hayırlısı neyse o olsun 😊 Hersey cok güzel olacak öyle düşün
Azizinannesi2 Deletedmom9823 Allah Allah eğer bakarlarsa sor bakalım ona göre hareket edersin inşallah tez zamanda gelir sağlıkla 🙏
Haticecakirr Deletedmom9823 ay hadi hakkında hayırlısı olsun canım benim bir avazda kurtulup sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah 🌸
Cicilibicili Deletedmom9823 hadi sağlıkla gelsin inşallahhh. Açılmayı tetikle bol yürü egzersiz devam
teachervera Deletedmom9823 Ay bebeğim aklımdan geçtin sabah sabah bakayım dedim suyun gelmiş dualarım seninle 💐 🌺 🌸
Fatma8988 Deletedmom9823 bende su gelmesi sıfır açılma ile gittim. 3 saat açılma yoktu hafif sancım vardı ama hissetmiyordum neredeyse suni verdiler 2 saatte doğdu bebeğim. İnşallah sizinde kolayca doğar
Elbet-birgun-kavusacagiz Deletedmom9823 allah yardimcin olsun canm. Suyu gelip hemen doguranda var bekleyende uzulme oyuzden
Mom8237 Deletedmom9823 Allah yardımcın olsun canım bi avazda kurtulursun inşallah stres yapmamaya çalış