Minicikim Kızlar şimdi doktordan geldim keseyi de bebişimizi de gördük çok şükür ❤️ 5+2yiz kese haftayla uyumlu dedi doktor. Kalp atışı için haftaya tekrar gidicez🤗 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah şahane bi duyguu
yagmrmr Hempol evet benim de çok kötü ağrıyor adet sancısı gibi gece uykumdan uyanıyorum . Doktor yerleşme sancısı dedi bi sorun yok dedi çok şükür
Senaoztrk Minicikim ben gitmiştim canım doktorum keseyi gördü 2 haafta sonra hem bebek hemde kalp atışıni duymak için çağırdı
Yeniannis_ Merhaba arkdaşlar bende 5+1 im ayın 17sinde gittim doktora kese göründü , 27 sinde tekrar muayenem var. Kalp atışlarını duyarım inşallah 🙈 çok heyecanlıyım.. beslenmeyi nasıl yapıyorsunuz? Normalde cok yemek-meyve yiyen biriside değilim. Nasıl kendimi alıştırıcam sizce ?
Minicikim Yeniannis_ canım ben diyetisyene gidiyodum zaten hamile kalmadan kilo vereyim diye. Hamilelik boyunca da devam edicem. Meyveyi bende yemezdim ama şimdi gözünün önünde tutunca sevmesende yiyosun ben öyle yapıyorum ve artık çantama mutlaka bi tane koyuyorum.
Minicikim Senaoztrk hayırlı olsun canım inşallah bebişi de kalp atışını da en yakın zamanda duyarsın❤️🥰