BeyzA-93-22 Ayy ayyy insan ne heyecanlıyor be bu cok farklı bişeymiş içimizde bir canlı oluşuyor 😁 bu duygu beni mahvediyor işte anayız biz anaaa
Yeniannee25 BeyzA-93-22 Ayy bana hep herkes ilk kızın olur dedi bende kız istiyorum o yüzden kesin erkek olur 😂
Fdnlkmn Minicikim geçmiş olsun evet bende de çıktı doktor hamilelik boyunca ilaç kullanacam.baktim ilacın bebeğe zararı yokmuş hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🌼
Tazee-annee Fasulyem_06 daha Cook yeni 1haftaya kalmaz gözükür ❣️ benimde cok bastırarak gördü doktor bide benim 2.gebeliğim kızımda 6.haftada görmüştüm keseyi gec döllenmeysede gözükmez suan 🥰
Hempol Senaoztrk dün gittim keseyi gördük çok şükür doktora sormayı unuttum ama bana göre 5+1 günlüğüz şuan ama doktor hcgyle orantılı demişti kesem
Senaoztrk Hempol bat gününüz nezandi bende Pazartesi gidecem ozamn 5+4 oluyorum inşallah bende görürüm 🤲🤲
Senaoztrk Hempol beta 2 kere yaptırdım adet günü 154 çıktı sonra 48 saat sonra istedi doktorum 460 çıktı dahada istemedi dedi pazartesi muaneye bekliyorum