gunesligun ecemcee bende 6+0 da gittim. Bebeği göremedik. Doktr siZe normal mi dedi. İçim hiç rahat değil😞
ecemcee gunesligun evet normal dedi geç döllenme olabilir ya da görülmeyecek kadar küçüktür dedi rahat olun
gunesligun ecemcee valla olamıyorm. 7+2 ye randevu aldım zamn geçse de görsem Aklıma kötü şeyler geliyr
Busra2013 Minicikim ay keske 3 aylıken ogrenseydın😂😂😂ben 5 haftalıken ogrendım o zamandan berı sure tutuom zaman gecmıoooo suan 16 hafta olduk😂
Minicikim gunesligun bu gibi durumlarda farklı birkaç doktora daha gitmeni tavsiye ederim. Bazı doktorlar çok kötü bi tablo çiziyo başka doktorda gebeliğin sağlıklı olduğu ortaya çıkıyo. İnşallah sağlıklıdır gebeliğin canım🤲
ecemcee gunesligun bende bugün 7+2yim ve sabah başka bir doktora kan vermek için gittiğimde muayene etmek istedi ultrasonda gördüm inşallah sizde görürsünüz
Hempol yagmrmr bu hcg için değil vitaminler hormon testleri rubella toxoplasma elisa falan kanları ben araya hcg yide ekledim kaç olmuş diye merak ettim 🥰
Umutdolu Merhabalar bende 6+4 üm iki gün önce bebeğimi gördüm kalp atışlarını da duydum ☺️ Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah 🤗🌸
yagmrmr Umutdolu doktor 6 haftalıksın dedi mi size acaba 😊 benim de programlara göre 6 haftalık ama doktor 4 haftalık dedi geçen hafta