yagmrmr Fasulyem2 evet kan aldılar 15 gün sonra çıkacak canım sonuçlar inşallah iyi haberler veririz birbirimize ☺️
Hempol yagmrmr bende dün gittim 11+3 de 2 Li için 11+5 görünüyordu doktor kız olabilir ama tam net değil dedi 16 yı bekle dedi 🥰
Srpprn yagmrmr Hempol bana da 10+4 te kıza benziyor dedi doktor, kemik yapısından anlıyorlarmış sadece erkek önce belli olmuyormuş.
Srpprn Hempol ben cinsiyetini hiç sormadan kıza benziyor dedi, emin olmasa söylemezdi herhalde diye düşünüyorum 😊
Hempol Srpprn sizinde 13 Ağustos mu son adet tarihi Bende dün akşam doktara gittim merak ettiğimden bebeği çok şükür gayet iyiydi haftaya ikiliye gidicem inşallah siz naptınız
Sezginshome Kızlar dışarda ciğer yiyebilir miyim bazıları diyoki yeme annemde kendin yapmadığın sürece bişey olmaz
Srpprn Sezginshome az az porsiyon olarak herşey yiyorum ben canımın çektiğini. Herşeyin fazlası zarar zaten öyle düşünmek lazım
Ema5 Sezginshome Ben canım çok çektiği için dışarıdan 1 kere söyledim, yanlış yönlendirmek istemem o yüzden sadece yaptığımı yazmak daha doğru geldi :)
Sezginshome Srpprn ciğer leke yaparmış bebekte öyle diyorlar 😂 ben hurafelere inanmak istemiyorum ama bazıları doğru çıkıyor
Srpprn Hempol 12 ağustos benim, bugün 11+1 olduk. Çarşamba günü 2li taramam var benim de, inşallah herşey yolundadır
Hempol Srpprn o o zaman cinsiyet biraz daha netleşmiş olur 🥰 İnşallah güzel haberler alırız tarama sonucundan da 🥰
Eminevsn Merhaba kızlar benim de 6 Mayıs doğum inşallah kendi doğum gününden 1 gün önce 😍. Bugün 13 haftalık olduk
Mucizem_4 Ben 2li tarama yaptırmayacağımı söyledim doktorum da aldırmayacaksanız siz bilirsiniz dedi yanılma payı çok Yüksek oluyor boşuna stres yaşamak istemiyorum