yagmrmr Nurakin077 aynen acıktıgımda acayip midem bulanıyor çıkartamıyorum sadece öğürüyorum benimde karnım çok şiş ama doktor gaz dedi hatta hala daha bebeği normal ultrasonla göremedik gazdan 🙈 vajinal ultrasonla görebiliyor doktorlar 🤣
Nurakin077 yagmrmr hadi ya benim ilk 5. Haftada kese gözükmediği için vajinal us den bakmıştı. Ama genel bir gaz şikayetim yok. O yüzden bende çok inanmak istemedim
Sezginshome Mucizem_4 doğrudur valla çalışıyor musunuz çalışınca kolay geçiyor günler çabucak, çalışmıyorsanız evde oyalanacak hobiler edinin 😊😊🥰
Mucizem_4 Sezginshome çalışmıyorum evdeyim hobi edinmeyi bırak kafamı kaldıramıyorum ki mide bulantısı baş ağrısı tansiyon düşüklüğü hiç bişey yapamıyorum bütün gün halsizim
Mucizem_4 Sezginshome evet zor geçiyor ama tek duam sağlıkla evladımı kucağıma almak Rabbim evlatlarımızı bağışlasın inşAllah
yagmrmr Merhaba kızlar bizim cinsiyetimiz belli oldu 🙈 11+1 ikili tarama testimi de oldum bugün bakalım hayırlısı inşallah 🙏🏽
Srpprn yagmrmr Hempol bana da 10+4 te kıza benziyor dedi doktor, kemik yapısından anlıyorlarmış sadece erkek önce belli olmuyormuş.
yagmrmr Mucizem_4 bende hiç beklemiyordum ikili test için gitmiştim ☺️ Bilmiyorum cinsiyet partisi yapacağız söyletmedim😍
Hempol yagmrmr ya belli olması çok güzel 🥰 inşallah partiyi yaptıktan sonra bize de haber verirsin 🤩 bende 10 +5 deyim inşallah haftaya cuma gitmeyi planlıyorum 🥰
Fasulyem2 @yagmrmr bizle de paylaşın öğrenince 🥰 insallah o haftalarda öğreniriz biz deee ben de merakla bekliyorum :) bu arada tarama testi de güzel geçti insallah kan aldılar mı?
yagmrmr Fasulyem2 evet kan aldılar 15 gün sonra çıkacak canım sonuçlar inşallah iyi haberler veririz birbirimize ☺️