Hempol yagmrmr bende dün gittim 11+3 de 2 Li için 11+5 görünüyordu doktor kız olabilir ama tam net değil dedi 16 yı bekle dedi 🥰
Hempol yagmrmr doktor zaten direk dedi gününe göre çok büyük duruyor diye 😬 bilmiyorum bende kaşar muz daha hızlı büyütüyormuş galiba çok yiyorum bende ondan mı acaba diye düşündüm
13-10 kızlar bende 12 haftalıgım bugun doktora gittim cinsiyeti söylemedi 16 haftalıgı beklemem gerekiyomus daha netleşir dedi
Fasulyem2 Kızlarr kaç kilo aldınız ? Normalde yiyip yiyip kilo alamayan insanlardanımdır ama hamileyken resmen su içsem yarıyo 😁 sizde durumlar nası 11 haftalık 3 kilo aldım 😫
Hempol @Minicikim sen naptın canım gittin mi doktara 🤗 yagmrmr benim sonuç çıktı çok şükür risk düşük çıktı 🤗
Fasulyem2 @yagmrmr O da kötü yaa insallah azalsın bitsin bulantın ikinci trimesterda rahat et bari :( ben de her gün değil ama bi iki gün iyiyim başka gün 2-3 kez kustuğum oluyo ona rağman aldım kilo ilkinde de böyleydi anlamıyorum hamile olduğumu ögrenir ögrenmez tartıda oynamalar başlıyo 😂 toplam 17 kilo aldım ilk hamileliğimde bunda da daha az alcağımı düşünmüyorum 😫 neyse sağlık önemli canım
Minicikim Hempol Canım en son 2hafta önce gittim kıpır kıpırdı minnak🥰 2 gün sonra ikili tarama için gidicem bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum. Ben çok özlüyorum bebişi ya kontroller arası geçmek bilmiyo🥺 Sen nasılsın nasıl gidiyo
Hempol Minicikim ya çok şükür sıkıntı yok Allah’a şükür hafta belki doktara giderim yine merak ediyorum 🥰 Gittin mi ikiliye neler diyor 🥰
Ozgeylc 12+1 im 4 kilo aldım malesf kusmam va çok olmadı ilk başlarda oldu sadece, miniği görücem 2 gün sonra kontrol ikili tarama testi yaptırıcam , aynı zmnda fetal dna da yaptırmayı düşünüyorumm
Fasulyem2 @Ozgeylc fetal dna neden acaba riskli durumunuz mu var? Ben de ikili tarama için gidicem haftaya ama yaptırmakta hala kararsızım bi yandan da sonuç iyiyse kendimi rahatlatmak istiyorum umarım sağlıklıdır yavrularımız 🙏🏻
Ozgeylc Fasulyem2 Fasulyem2 yok hayır riskli bir durum yok şuan fetal dna en kesin sonucu veren testtir doktorumda tavsiye etti üçlü test vs yaptırmana gerek kalmıyor bi daha..ikili test sonucu malesf yaş a bağlı bazen sıkıntılı cıkabılıyormuş, emin olmak istedik
BeyzA-93-22 @Hempol @Minicikim kizlarrr bugun kiz oldugunu ogrendim 😍 sanki kiz senesi olacak ins sizleerinkide saglikla buyusun hemen ogrenin
Fasulyem2 BeyzA-93-22 kaç haftalıksınız ? Tebrik ederim kız evlat çok başka bişeyy en yakın arkadaşınız oluveriyor 🤩 2022 kız senesi diyolar ben de sabırsızlıkla bekliyorum öğrenmeyi 🙈
Hempol BeyzA-93-22 ya çok sevindim canım hayırlu uğurlu olsun şimdiden inşallah 😍ikili yaptırmadın mı sen ben yaptırdım o ara kız olabilir dedi ama net değil 16 ya kadar bekle denildi