Mucizem_4 Sezginshome ne kadar sıklıkta kontrole gidiyorsunuz ben 7+6 da gitmiştim 4 hafta sonrasına çağırdı
Sezginshome Mucizem_4 üst üste haftada bir gidiyorum sonrasında 2 hafta ara verip tekrar üst üste haftada bir gidiyorum. En son bu hafta gitmiştim haftaya tekrar gidicem. Sonrasında 2 hafta sonra gel dedi ikili tarama testi içn
yagmrmr Mucizem_4 bende 15 günde bi özele 15 günde bi devletteki doktora gidiyorum ama hastanede randevu bulamadığım için ayda bi kere alıyorum randevu
Sezginshome Mucizem_4 6+3 deyken kanamam vardı ama bebek iyi dedi 7+1 deyken kese yanında kanama alanı oluşmuştu. Şimdide kanamam durdu lekelenme olarak var. Belki o yüzdendir. Ama doktorumun özel kliniği olduğu için 10 gün içinde tekrar gittiğinde muayene ücreti ödenmiyor. O yüzden belki de bundan yararlanmak için olabilir hemde bebek iyi mi diye kontrol edelim diyor. En başında kanamam yoktu o zamanda haftaya gel demişti. Sanırım bu şekilde çalışıyor
Mucizem_4 yagmrmr bana 4 haftada 1 dedi doktorum geçmiyor haftalar Sık sık ultrason bebeğe zarar verir diye biliyorum Onun için sabrediyorum
Sezginshome Mucizem_4 doğrudur valla çalışıyor musunuz çalışınca kolay geçiyor günler çabucak, çalışmıyorsanız evde oyalanacak hobiler edinin 😊😊🥰
yagmrmr Kızlar bulantılarınız nasıl nasıl gidiyor hamileliğiniz ikili test için randevu aldınız mı ☺️ Ben buzdolabı dahi açamıyorum yemek yapamıyorum herşeyden tiksiniyorum , 5 kasım da ikili test için randevum var
Fasulyem2 selam kızlarr benim 25 mayıs dogum görünüyor :) 9+1 Bulantım baya bi azaldı günlerdir kusmuyorum büyük nimetmiş 😅 kasımın 2. Haftası falan giderim kontrole 1 ay arayla gidicem tarama testi var Bu ara tek sıkıntım galiba gece sürekli wc uyanıuorum çiş için😂 ve 5 gibi de yemek için kalkıyorum 😂 sizin geceleri nasıl geçiyo ay bi de karnım çıktı benim 2. Hamileliğim diye midir nedir 51 kiloyum daha 1 kilo aldım
yagmrmr Fasulyem2 benim kilom aynı ama bende gece 4-5 kere kalkıyorum ☺️☺️ Bide çok acıkıyorum sürekli açım
Nurakin077 Fasulyem2 şu yazdığınız her şeyi yaşıyorum veya yaşadım benimde öyle karnım var ve 9+2 deyim ama sanırım şişkinlik veya gaz. Gaz olduğunu sanmıyorum ama öyle diyorlar karnımın çıkması için çok erkenmiş ilk gebelik
Nurakin077 yagmrmr bende öyle canım önceden olsa asla acıkınca midem bulanmazdı şimdi 2-3 saatte bir şeyler yemem gerek korkunç derecede bulantı başlıyor birde 9. Haftamda öğürme başladı 5 ile 9 hafta arası da sık sık tuvalete gidiyordum oda azaldı
Nurakin077 Bizde 9+2 yiz zaman şuan çalıştığım için hızlı ilerliyor bana ama herhalde istifa edeceğim o zaman geçmez gibi geliyor 🥰
Fasulyem2 Ben şimdi tartıldım 1 kilo daha almışım ama normal yani 😂 ilk hamileliğimde 18 kilo aldım bu sefer daha az almak istiyodum ama zoooorrr 🥴 **ay bi de bu forum bozulmuş ben yanıt vermekte zorlanıyorum tee sayfanın başına çıkmam lazım sizde nasıl ?
yagmrmr Nurakin077 aynen acıktıgımda acayip midem bulanıyor çıkartamıyorum sadece öğürüyorum benimde karnım çok şiş ama doktor gaz dedi hatta hala daha bebeği normal ultrasonla göremedik gazdan 🙈 vajinal ultrasonla görebiliyor doktorlar 🤣
Fasulyem2 Nurakin077 canım sabah kalkınca özellikle büyük wc sonrası iniyosa göbektir inmiyosa rahim büyümesi falan bildiğin gebe göbeği diye yorumluyorum 🙃 bebek tabii daha 3cm falan ben de inanmazdım ama resmen var aksama hafif gaz da ekleniyo tabi 😁
Nurakin077 Fasulyem2 yok yok acıktığım halde sabahları hala şiş sadece çevremde herkes o gazdır diyip durdu