Deletedmom9823 esrvl bende 3 kere ameliyat oldum burundan ameliyattan çıkıp sahile dondurma yemeye inmiştim ben mi çok gamsızım😀
esrvl Deletedmom9823 burnundan kemik ameliyatı mı oldun benim burnumda kemik vardı ameliyat oldum o yüzden kemik ağrısı sezaryendan daha zor
Cbusra93 Deletedmom9823 ben bu soruyu doktoruma sormuştum bende burun estetiği oldum hangisi daha zor dedim bu soruyu duymamış olayım dedi tabiki doğum zor dedi estetikte ağrı kesiciyi al yat dedi doğum öyle mi dedi
Susamtanem2 Deletedmom9823 ikisini de yaşamadım sezeryan korkum var ama normal doğum mu hemoroid mi deseydin gözü kapalı hemoroid derdim 😔😔
Deletedmom15262 Deletedmom9823 bat34 sen beni güldürüyorsun Allah da seni güldürsün biri üst mahalle biri alt mahalle artık farkı sen düşün 😂😂😂 korkma canısı sezaryenmiş normalmiş sen ve bebeğin için için hangisi hayırlısı olacaksa o olsun 🤗🧿🤲🏻🌸
Deletedmom9823 Deletedmom15262 dayanacak gücüm tahaaatim kalmadı😀 yarın 40 hafta oluyo gidip sezeryan isticem
Ela20 Deletedmom9823 burun ameliyati oldum başka bir ameliyatta oldum ikiside genel anestezi ile ikiside zor sıkıntılı geçmişti kesinlikle sezeryan dan daha zor. Özellikle burun
ecemsmom Deletedmom9823 3 kez burun ameliyatı olana sezaryen dokunmaz bebeğim bi git bakalım hakkında hayırlısı olsun 🥰☺️
Seldamm Deletedmom9823 gordugum kadariyla burun ameliyaylari daha zor oluyor canim.o kadar kafana takma bejde takiyordum akisina biraktim.ne kadar stres olursan O kadar zor olur senin icin
birtanesi Deletedmom9823 sezeryanı yaşamadım ama 2 tane normal doğuma giirp çıktım. Kıyasla dersen diş ağrısı doğumdan bile beter ameliyatı bilmem🤦🤦🤦😥😥😥
Merveee34 Deletedmom9823 ikisini de yaşadım 🤣 valla sezaryen daha kolaydı . Burun ameliyatında tampon ve şişlikler beni çok zorladı .
Dilekcnkn Deletedmom9823 Kız neler yapıyorsun , nasıl gidiyor yarın gittiğinde haber ver muhakkak doktorunla bir konuş suni sancı vs olmuyor mu ?
mehmel54 Deletedmom9823 ay kimisi normalden korkar ama bende sezeryandan korkuyorum bıçak altına girmek geriyor beni en kolay ameliyat bile olmak istemem açıkçası
Glcn22 Deletedmom9823 aşkım spinal sezeryan oldum ben 1 hafta ağrı oldu sonrasında zımba gibi sahalara döndüm 😂