zehranurr Deletedmom9823 valla kız ben dişçiye gidince korkudan dişçinin eline vurup elinde ki malzemeyi düşürmüş insanım ama sezaryenle 10 tane daha doğururum 😂
Zemheriiiiiiii Deletedmom9823 burun ameliyatı zor 😂sezaryen oldum 8. Günüm bugün ve normal hayatıma 3. Gün geri döndüm
AseLenaMom Deletedmom9823 Bende burun ameliyatı oldum çok çok büyük acılar çektim bunun üzerine bir ameliyat olamaz ya bence😂😂
Deletedmom93428 zehranurr o dereceyse sezeryana gün alayım 😁8 tane dişini çektirmiş biriisi olarak Allahım düşman başına 😁
zehranurr Deletedmom93428 cidden abartmıyorum sezaryen bana daha kolay geldi. Tek sorun sonrasında yürümek. Benim ağrım var diyip yatacak lüksüm olmadı hastanenin içinde devamlı yoğun bakıma yürüdüm eve çıkıncada hastaneye git gel hep yürüdüm 4. Günde tüm ağrılarım bitmişti
Dilhunizade Deletedmom9823 burun ameliyati olmadim,dogumumda vajinaldi yani ikisinide yasamadim ama tahminime gore burun ameliyati daha zordur cnku cok hassas en ufak birsey carptiginda bile cok kotu agrisi var ameliyatini dusunemiyorum.
akgunbirsen Eşim burun ameliyatı olmuş zamanında hatırlamak istemiyor o şişlik, morluk, 1 hafta hastanede yatış, gözlerine kadar morarmış.
esrvl Deletedmom9823 ay buda sorumu tabiki burun ameliyatı daha zor bende ameliyat oldum of o ağrıyı anlatamam. Ameliyattan çıktığımda ağlayamamıştım gözlerim dolmuştu. Bak şimdi gözüm yaşarmaya başladı. 1 sene çektim o ağrıyı
Deletedmom9823 esrvl bende 3 kere ameliyat oldum burundan ameliyattan çıkıp sahile dondurma yemeye inmiştim ben mi çok gamsızım😀
ecemsmom Deletedmom9823 3 kez burun ameliyatı olana sezaryen dokunmaz bebeğim bi git bakalım hakkında hayırlısı olsun 🥰☺️