Dilekcnkn Deletedmom9823 Kız neler yapıyorsun , nasıl gidiyor yarın gittiğinde haber ver muhakkak doktorunla bir konuş suni sancı vs olmuyor mu ?
Deletedmom9823 Dilekcnkn şimdi hastaneden geldim nst de sancım 100 çıktı ama açıklığıma bakıldı sıfır açıklık
Aag06 Deletedmom9823 oha sanci 100 cikmasi duzenliyse 5cm falan aciklik ister yani sana sezeeyan yolu gozukuyornbence bosa bekleme kavus biran once bebeye ya 😂
Dilekcnkn Deletedmom9823 Canım açılmanda olur yavaş yavaş belki herkesin farklı benim açılmam vardı sancım yoktu demek ki oğlan gelecek artık sabret inşallah sezaryene kalmadan normal doğum yaparsın. Ondan öncede sağlıkla kucağına alırsın
Almi4134 Deletedmom9823 kiz mor mor yuz kan oturması falan daha onxe doğurmadı burun ameliyatı da olmadım ama her türlü burun zor yaa 😅
Mery103 @Deletedmom9823 İyiyim çok şükür ister istemez bir kesik var ve acısı oluyor sezeryan olursan eğer yürümek önemli bence ben ilk günden hep yürüdüm bol bol yürü
esrvl Deletedmom9823 burnundan kemik ameliyatı mı oldun benim burnumda kemik vardı ameliyat oldum o yüzden kemik ağrısı sezaryendan daha zor