Nurciv Fatma_4224 Rabbim hakkimizda hayirlisni versin insallah cok aratmasin🤲🏻 Her ay du bekleme süreci o kadar uzun gelioki 🤦♀️
muge1661 Nurciv benimde bat 20 eylül canım, bu pazartesi yumurtlama oldu, bugün hafiften kasıkta batma oluyor ama sebep ne bilmiyorum batma olması için erken bence belkide üşüttüm ayaklarımı 🤷🏻♀️ Haftaya cuma erken gebelik testi yapacağım.
Nurciv muge1661 muge1661 yumurtlama sürecinde Birde döllenme asamasinda oluyor batma diye okudum Burda. Daha Yeni yumurtlama catlama olduysa normal canim insallah güzel sonuclar olur😍🤲🏻
gamzeeyzc Merymom benimde bat tarihim 17 eylül ama insanın vücudu resmen oyun oynuyor o yüzden artık belirti falan dikkate almıyorum salı günü erken gebelik testi yapacağım bakalım
Nurciv gamzeeyzc haklisin vücut odakli oluyoruz bu sürecte Hersey belirti gibi geliyor. Ben Iki kere bulantim var sandim sonra sacmaliyosun dedim. Aklimiza takmamayi basarsak ne iyi olacak🤦♀️
Merymom gamzeeyzc aynen öyle benim yaşamadığım gebelik belirtisi kalmadı. İnşallah pozitifi görürüz bu defa
muge1661 Nurciv ayy çatlama salı gibi oldu ozaman döllenme batması olsun diye dua ediyorum şuan🙏🏻🙏🏻 Ovülasyon testlerim koyu çizgiden sonra baya silikleşti bugünde yokla var arası bişeydi inşallah sağlıklı bir döllenme olur… 🤗 buradan haberleşelim canım🙏🏻
gamzeeyzc Nurciv aynen öyle yoksa piskoloji alt üst oluyor bu benim ikinci ay denemem daha şimdiden çok zor gelmeye başladı heray bu stresle baş etmek gerçekten çok zor 😞
Fatma_4224 Nurciv sanırım adet oldum sabah kan gelmiş 😞😞 adet tarihime daha var 35 gunde bir olurum 27 gun oldu 😭😭😭
Nurciv muge1661 insallah canim insallah güzel haberlerle gelelim😍 Bugün Bende yumurtlamanin 10. günü ne zaman test dogru sonucu gösterir acaba
Merymom Nurciv bende hep kist yaptı ve o kistlerden kurtulmak için baya uğraştım. İnşallah olur haberleşiriz. Pazartesi test yapmayı düşünüyorum
Nurciv Merymom bayagi yan tesiri var malesef. Insallah hepsi gecer Rabbim gönlünün muradini verir Tez zamanda🤲🏻😍