Fatma_4224 Nurciv yok canım zannetmiyorum yoğun bi şekilde geliyor rengi koyulaştı sabah açık kırmızıydı şimdi baya tuvalete oturunca bile akıyo anlayacagın pazartesi doktora gidicem inşallah olumlu sonuclar alırım cok zorlanıyorum bu durum benim cok psikolojiimi bozuyo 😞
Nurciv Merymom bayagi yan tesiri var malesef. Insallah hepsi gecer Rabbim gönlünün muradini verir Tez zamanda🤲🏻😍
Nurciv Fatma_4224 kuzum üzülme ne olur en azindan Clomen ve femaranin fayda etmedigini görmüs oldun. Yumurtan büyümüsmüydü femarayla? Pazartesi igneye baslar belki doktor merional gibi? Fayda etmeyen ilahi tekrar kullanmazsin igne daha etkili tüp bebekte kullanilan igne. Ama Bende acayip agri cekiyorum asiri yogun bi kasilma geliyor sabahlari erkenden uyanir oldum Iki gündür. Rabbim güldürecek elbet yüzümüzü vardir bir bildigi üzülme strese girme olurmu Yeni ay icin umutlan Belki üc hafta sonra hamile oldugunu ögrenirsin kim bilir😍
Fatma_4224 Nurciv inşallah kuzum ne guzrl konusmussun🤗🤗🤗 evet femara ile yumurtam gelişmişti adetim bittikden 4 gun sonra gittim 2 yumurtam vardı 14.5 m ile 16.5 m arasında yani bir kaç gun sonra felan büyümeye devam etmiştir zaten belki de çatlama gerçekleşmedi bilmiyoruz
Fatma_4224 Nurciv inşallah diğer aya hamile kalabilirim cok üzülüyorum bebeğim olmayacak diye Allah’a dua ediyorum yalvarıyorum rabbim bu emeğimizi çabamızı görüyor inşallah bize yardımcı olacak inanıyorum
Nurciv muge1661 insallah canim insallah güzel haberlerle gelelim😍 Bugün Bende yumurtlamanin 10. günü ne zaman test dogru sonucu gösterir acaba
Nurciv Fatma_4224 canim tekrardan cagirmadimi Doktor seni son kontrol icin? Normalde tekrar gitmen lazim kuzum. Ben Üc kere gittim kontrole 3. de yumurta kaybolmustu catlamis dedi doktor yoksa catlatma ignesi yapacakti. Sen birdahakine tekrar git kontrole. Olacak inaniyorum. Pco ne iyi tedavi grubu cocuk icin. Sadece sabir düsüyor payimiza. Kac yasindasin bilmiyorum Ama Ben 33 üm. 1 yillik evliyim bi kere kendiliginden oldu Oda kimyasaldi 9 aydir da olmadi tedaviyle deniyorum bakalim. Elbet olacak üzülme sen zamani var 😍🤲🏻
Merve_0109 Nurciv benimde kasık ağrılarım oluyordu addet olacak gibi ama ne gelen vardı ne giden dişimi sıktım 15 gün bekeldim geçmesini.. Rabbim size ve tüm evlat isteyenlere nasip etsin inşallah bu ay sizin ayınız olsun geleceğin en güzel anneleri ♥️❤️
Fatma_4224 Nurciv yok sadece yumurtan gelişmiş dedi gebelik olursa test yap dedi adet olursan gel dedi herhangi bir şekilde çağırmadı belki bu ay çağırır bilmiyorum ilk ay kendiliğinden çatlayacak mı diye beklemiş de olabilir ben 20 yaşındayım 4 yıldır evliyim hiç gebe kalamadım
Fatma_4224 Nurciv Acaba çatlamadı mı ki yumurtam okadar para döküyoruz neden bu kadar umursamaz davranılıyor anlamıyorum yaa 😞😞😞
Nurciv Fatma_4224 Kac mm olmus yumurtan onuda sor birdahakine catlayabilmesi icin belirli rakama ulasmasi gerekiyor. Catliycak rakama ulasmismi ulastiysa kendiliginden catladimi yoksa ignemi gerekiodu bunlari sor doktora. 3. günü adetin anlasilir kan tahlili yaparsa yumurtlama olmusmu diye. Rabbim hepimizi sevindirsin tez zamanda insallah o dilerse Hersey olur 🤲🏻❤️
Nurciv Fatma_4224 bilmiyorum kuzum bakmasi gerekiyordu yumurta catladimi ne durumda diye. Yasin daha cok genc stres yapma olmazsa baska doktorla Yeni tedaviye basla Oda Motive eder Yeni umut olabilir. En kolay hasta grubundayiz pco yla rahat ol Sen. Er yada gec olacak biraz sabir cok zor biliyorum Ama🥺
Fatma_4224 Nurciv cok hastaneye gittim şuan özel tüp bebek merkezine gidiyorum özel kliniğe gitmiştim ordaki doktorum yonlendirdi merkeze
Fatma_4224 Nurciv tamam canım bu gittiğimde herşeyi soracagım ayreten folik asit baslıcm hangisini başlamam gerekiyorsa doktor onersin
eddaaaa Herkese merhaba 🧿 Güzel anne adayları benimde beklenen adet tarihi 19 Eylül , 5 eylülde çatlama gördüm :) Bir kaç belirtim var ama psikolojik olabilir bilemiyorum 😊😊
eddaaaa Nurciv ben az önce dayanamadım 5 gün var adetime normal kaset test yaptım silik bir çizgi çıktı 😍😊
Nurciv Kizlar bu kadar Kramp girmesi normal mi? Acayip agri cekiyorum ya Adet agrisi gibi degil bu rahmim cekiliyor cok canim yaniyo 😰😰