Medid06 Kader477 doktor doğum pozisyonu aldığını söyledi kanala girer mi bilmem ama şuan makat gelişi değil baş Aşağı da
Meleklerimmm3 14 Kasım da günümüz bitiyor ama benm ikinci sezeryanım olcak muhtemelen ilk haftası doğuracağım ☺️
Uckmr Kader477 sertleşme oluyor canım ,bazen bir yere toplanıyor ,kaburgalarımı ağrıtıyor,yürürken aşşağalara baskı yapıyor. Artık zorlanıyorum son zamanlarda nasıl olurum bilmiyorum 😕
Mnkfslyem Uckmr bende bir tek ben böyleyim zannediyordum. Bende zorlanıyorum özellikle ayak şişmesi ağrısı bacak arası kemik ağrısı mide yanması çok zorluyor beni magnezyum başladık ama inşallah işe yarar ilerleyen haftalardan korkmaya başladım. Bazen yatarken kalkarken ağlayasım geliyo bacak arasındaki kemik ağrılarımdan. Bir de geçmek bilmeyen ayak bileğimde acı ağrı şişme var zorladım sanırım biraz ama neden geçmiyor anlamadım ayakta duramıyorum üzerine basamıyorum napçam bilmiyorum
Ayse32 Kader477 ben sanki dikkat ettim akşam yemeğini fazla kaçırdığım daha çok sertleşiyor yürüyüp soda falan içtim mi daha çabuk düzeliyor
citlenbigim2212 Kader477 29+1 kasım 26 görünüyor şuanlık kesin değil ama herşey normal gidiyor dedi bakalım doktorum 😊 24.cü haftadan beri doğum pozisyonunda kızım ✌
honeyland leylasmomm merhaba alışveriş yaptınız mı benim bebegim in doğumu da 10 kasım gibi iç zıbınlar için karar veremiyorum uzun kollu mu almalıyım askılı mı siz aldınız mı henüz ? Yada nasıl almayı düşünüyorsunuz ?
leylasmomm honeyland Alışverişi bitirdim bile 😊 0 3 aylık 5 tane yarım kollu 5 tane de uzun kollu aldım şimdilik ben de hangisine ihtiyaç duyacağımı bilemedim çünkü 😊 benim evim çok sıcak oluyor yarım kollu iç zıbınları evde giydiririm dışarı çıkarken uzun kollu giydiririm yetmezse ihtiyaç duyarsam da alırım fazlasını diye düşünüyorum
honeyland leylasmomm ya ben e bebekten aldım da dün zıbın 6 al 5 öde vardı şey düşündüm zaten evler sıcak olur bizim de evimiz kışın sıcak oluyor ☺️ uzun kollu almayayım üst üste giydirmem diye askılı aldım uzun kolludamı alsaydım bilemedim 🙈
Mnkfslyem Merhaba kızlar. Gece 12 den sonra 29 haftalık olucaz Allahın izniyle oğlumla 🤲❤️ Benim de tahmini 28 Kasım demişti doktor ama sezaryen olucak büyük ihtimalle ortalarında olur diye düşünüyorum kasımın. Hayırlısı sağlıkla zamanında gelsin bebişlerimiz. Bende alışveriş eksikler var ama şu hastane çantası olayı strese sokuyor beni oturtamıyorum kafamda koyacaklarımı bir türlü. Siz yaptınız mı neler koydunuz çantaya yaptıysanız
leylasmomm honeyland Dışarı çıkarken giydirmek için aldım ben de arabayla gidip gelinir zaten kış ayı ya doğumdan sonra ihtiyaç duyarsanız alırsınız en kötü ihtimalle
Uckmr Mnkfslyem çok iyi anlıyorum sanki her geçen gün yeni bir ağrı çıkıyor ortaya sonu gelmicek gibi. Son günler daha kötü oluyor diyolar napıcaz bilmiyorum 😕
Mnkfslyem Uckmr evet sağlıkla zamanında gelsin bebişlerimiz sabrederiz napalım onlar iyi olsun yeter ki Rabbim de bizlerin hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🥰🤲