Kusciviltisi Kader477 ekim sonu kasım başı görünüyor. Normal doğuma boyum bacak yapım vs uygunmuş doktorum normalden yana yapamam dememe rağmen ne yapamam diyenler yapıyor yaparım diyenler yapamıyor diye beni ikna etmeye çalışıyor 😂
Sulegorkemakyol Kader477 son tarih 29 kasım gözüküyor ama sezeryan olucağım için verdiği en son tarih 19 kasım ekimin son haftası tam tarihi bellirliycez inşallah
MERVEANNEAsel 11 Kasım erken gelmezse inşallah normal olucak korkuyorum ama doktorum normal konusunda baskı bakıyor bana 🙂
Hilal-95 MERVEANNEAsel döndümü bebeğiniz benmki dönmedi doktor dönmese sezaryen dedi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ İnşallah döner
MERVEANNEAsel Hilal-95 evet canım dogum pozisyonunda :) 37 38 haftasına kadar döner genelde cok hareketli oldukları için her an pozisyonları degişiyor :)
Uckmr Uygulamada 25 kasım görünüyor🤗 doktorum 4kiloya kadar normal olur geçerse sezaryen dedi. Bekleyip görücez bakalım 🌸
Medid06 Kader477 nasip olursa 19kasım görünüyor bizimde doğum şeklimiz belli değil çocuk doğum pozisyonu almış ama daha hiç bişey belli değil
Medid06 Kader477 doktor doğum pozisyonu aldığını söyledi kanala girer mi bilmem ama şuan makat gelişi değil baş Aşağı da
leylasmomm 11 Kasım olarak görünüyor ama ne zaman gelir belli olmaz 🤷🏻♀️ normal doğum bekliyoruz Allah’tan bişey olmazsa tabi 🤗 ama inşallah çok bekletmez ekim sonu gibi gelir kızım 🌸
honeyland leylasmomm merhaba alışveriş yaptınız mı benim bebegim in doğumu da 10 kasım gibi iç zıbınlar için karar veremiyorum uzun kollu mu almalıyım askılı mı siz aldınız mı henüz ? Yada nasıl almayı düşünüyorsunuz ?
Uckmr Kader477 sertleşme oluyor canım ,bazen bir yere toplanıyor ,kaburgalarımı ağrıtıyor,yürürken aşşağalara baskı yapıyor. Artık zorlanıyorum son zamanlarda nasıl olurum bilmiyorum 😕
Ayse32 Kader477 ben sanki dikkat ettim akşam yemeğini fazla kaçırdığım daha çok sertleşiyor yürüyüp soda falan içtim mi daha çabuk düzeliyor