Mnkfslyem Uckmr evet sağlıkla zamanında gelsin bebişlerimiz sabrederiz napalım onlar iyi olsun yeter ki Rabbim de bizlerin hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🥰🤲
busranr06 Uckmr Uckmr yanii bizimde bebek arabası banyo kuveti vs o tarz bı kaç eksik kaldı😊saglıkla gelsin bebişlerimiz insallah🥰
muallimehanimmom5 Kader477 30 kasım gözüküyor benim panik atak hastalığım olduğu için sezaryen doğum daha uygun görülüyor ama ben normal doğum istiyorum tabiki önemli olan doktorum neyi uygun görürse o sezaryen kesinleşirse 24 kasım istiyorum bakalım rabbim sağlıklı doğumumuzu nasip etsin 😇
Aysell88 Kader477 15-18 kasım artık net doğumu ayın 20’sinde öğrenebileceğim Allah’a şükür ciddi problemin yoksa geç bakıyorlar bekliyoruz 3. Olunca birde kendi başını düşünemiyorsun 🥴normal benimkiler ama doktor epidural tavsiye etti epidural normal artık duruma göre bakacaz 🥰
momsturk En erken 4 kasım en geç 15 kasım çıkıyor. Erkek 👶🧿 şimdilik dönüp duruyoruz her gittiğimizde başı sol kasıkta. Alışverişimi bitirdim çok şükür. Ama hiç yeni doğan tulumu almamışım 🙄 bugün bi çanta yapayım yavaştan dedim tulum yok 🙈
Mercan09 Bizim de 6 Kasım görünüyor 32+1 deyiz 🤭 Şuan için henüz kontrole gidemedim bu hafta gideceğim inşaallah çatı muayenesi olan var mı bu aylarda doğum ile ilgili bilgi veriyorlar mı
Bebisinibekleyen Bir 25 kasim da benden 😍🤰🏻 Açıkçası doktorla sezeryan mi normal mi diye kesin bisey konusamadik. En son muayenede makat duruyordu, donmezse sezeryan dedi. Ancak bizimki durmuyor ki habire dönüyor hissediyorum 😅