_ipekkkkk Esra1- Muhammed Selim Olucak Allah’ın izniyle 🤲👣👼 Kız olsaydı da Zeynep Sare veya Zeynep Hafsa düşünüyorduk 🌸
gurbetcikizii _ipekkkkk sizin gibi böyle anlamını düşünen kaldımı ah ah şimdiki gençler sadece söylenişe bakıyorlar anlam vs önemli değil onlar için..🙄
cidolila Tuliy5 lila ya kesin karar verdik 😍 işte çevre eşime ne o ole Rus ismi felan kafasını karıştırmış oyuzden bocaladık biraz yanına bi isim aradık
Tuliy5 cidolila Mila, Alina falan Rus ismi, doğru. Ama Lila rengi Türkçede de var, Rus ismi ne alaka. Hiç dinleme onları canım 😊
Berna0612 cidolila Rus ismi değilde aklıma gelen ilk şey renk ismi olması lila mor felan hani 😍sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊
Puki Tuliy5 çevreyi ilgilendirmez bence şahsen çocuğu doğuran taşıyan sensin onlar kendi çocuklarının isimlerine baksın
minikkusummm Esra1- Anıl yada Aras düsünüyoruz ama ikiside tam olarak icime sinmedi. Ben Koray cok istiyordum ama onada esim hic yaklasmiyor bilmem ne olur sonumuz 😄
ilayda17 minikkusummm Aras ismini bende bir ara çok beğeniyordum ama şimdi çok oldu ve nedense Aras ismi bana Aras kargoyu anımsatıyor hep 😂
Fatma-2 Havva-42 Avsrlkn Emineekyl bizde " 17haftalığız bizde Asel düşünüyoruz aynı senin gibi bende tanına bir isim daha olsa mı diye düşünüyorum çok kararsızım🙈