cidolila Esra1- lila koyacağım başına belki zümra koyabilirim çok kararsızım tek isim mi olsun olmasın mı diye 🙃
Tuliy5 cidolila Sadece Lila güzel 🌸 Zümra isminin anlamı yanlış biliniyor hem. Zümra aslında zümre, grup demek. Isim olarak pek uygun değil.
Esra1- ZeynepUstaaa bende cinsiyeti öğrendiğimde ada koymak istiyorum kız olursa yani ama yanına isim bulamıyorum 🥲🥰🐣
Svdaaaaa Esra1- Ömer Efe Yiğit Efe Yağız Efe Berk Efe benim de oğlum olacak inşallah ismi de Hamza Efe olacak Allah’ın izniyle 🥰🤲
Esra1- cidolila cidolila henüz cinsiyet için vaktimiz var ama oğlumuz olursa içinde efe kızımız olursa içinde ada olsun istiyoruz fakat başlarına da Kuran’ıKerimde geçen bir isim olsun istiyoruz henüz düşünüyoruz diyebilirim 🐣🥰
Makbule01 [silindi] Üç oğlum oluyor üçüncüde ben koydum ismini Muhammet Emin Yunus Emre Ömer Asaf olacak gelecek oğluşum son 30 gün inşallah sağlıkla gelsin
Deniz1990 [silindi] Bizde eylül ada koyuyoruz 😁 ama eylülü tek ezan adına eklicez nüfusta uzun olmasın diye. Yurt dışındayız zor isim olmasın istoyoruz. 💗
cidolila Tuliy5 lila ya kesin karar verdik 😍 işte çevre eşime ne o ole Rus ismi felan kafasını karıştırmış oyuzden bocaladık biraz yanına bi isim aradık
Cigdem17-10 Tuliy5 ben Zühre koyucam rüyamda görmüştüm bekarken eşimle tanışınca söyledim babannesinin adıymış😀
Busra_27_60 Tuliy5 hayır yanlışınız var Zümra güçlü kadın anlamına geliyor bilgili kadın anlamına geliyor ben kızımın adını Elif Zümra koymuştum iki isminin anlamı da çok güzel