AnnesiyimM53 aynı şeyi söyledi sadece ek testler istedi tek fark oydu kendi doktorum bni panik etmedi özel doktor bni pankletti açıkcası boş yere pank yapmş oldum ama en azndan şuan içim rahat
Gelişim geriliği
rsm_0026 ne şikayetin vardı kuzum senin? Ek testlerde bişe çıktı mı peki?
AnnesiyimM53 canım gelişim geriliği ve zayıflık farklı seyler. Benim de cocugumun bacak boyu 2 hafta geriden geliyor gelişmediği için değil doktor fiziksel özelliğinin o şekilde olduğunu söyledi. Babasının bacakları da üst vücuduna göre kısa :)
mommy2 tamam işte gelişim geriliği dediğim haftasına göre küçük işte kuzum bu o mu demek oluyor yani bnmkide küçük bişe olacak da illaki
AnnesiyimM53 benim de ilk haftalar 2 hafta geriden geliyordu 13.haftada denk gelmeye başladı şimdi 2 hafta ilerden gidiyor 😀
çok uçuk farklar olmadığı sürece can sıkmaya hiç gerek yok bence içinizi rahat tutun 🌸
AnnesiyimM53 bi şikayetm yoktu aslnda rutin kontrole gttm haftamız farklı çıktı oda aynı şekl devm et baklm süre açılcak mı dedi bndepimpirikli biriyim hemen özele gittm bir haftalık süre 2 haftaya yükselmiş dedi oda daha çok korktm bbgn içinde öleblr vs dedi agldm vs annmlere geldm annm ne bulduysa yedrdi içirdi doktrda testler istedi yaptm testlerm temzdi yedklerm de işe yaradı bi haftayı kapattık sadece bebegm ufakmış saglklı ama ufak bir bebek dedi olsun
rsm_0026 aynen sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
Dereyee sağol canım bnm ne ettinde öyle oldu ?
AnnesiyimM53 amin inş
rsm_0026 ☺️🤲🏻🤲🏻
AnnesiyimM53 ekstra bişey yapmadım açıkcası normal beslendim.
Dereyee ben herşey yiyorum protein balık fındık ceviz badem pekmez ama olmuyo
3 hafta gerilige kadar normal görülüyor diye biliyorum ben
AnnesiyimM53 bence çok fazla takılma akışına bırak.riskli bir durum olsa doktor belirtir zaten 🌸
Dereyee bu devletin doktorları o kadar takılmıyo ki özele gidicem işte ayın 25 inde bakalım hayırlısı