Asiyeclk YuvarlanamayanPandaa kayınvalidem eltim felan gelecekti şehir dışından ilk gün gelsinler istememiştik eşim ben kimle ilgilenmem diyordu korona oldular ilk günlerimiz rahat geçiyor 🤣
YuvarlanamayanPandaa Asiyeclk benimde eşim asker oldugu için izini az o yüzden hemen çok gelmexler 😂😂
YuvarlanamayanPandaa metehaninannesiii valla ben eltime bıraktım malzemeleri ben alacam o haledecek😂😂
Asiyeclk Haticecakirr evet ikiside ordan lazer kesim uapıyo dükkana girince karar bile değiştirebilirsiniz 😅
metehaninannesiii Birde fatih carsisindan soyle tul aldim annem fiyonk yaptı bu sekulde birde yerdeki balonlar varya onlardan aldim balon standi diye geciyor 20 tl balonlari sisirdik taktik😂😂😂 https://imgyukle.com/i/8l1To
Haticecakirr metehaninannesiii kuzum şeyi merak ettim hadi normal doğum olursa senin o telaşla bunları nasıl yapacaksınız 🤣
Asiyeclk metehaninannesiii o balon standıyla balkonlardan bende aldım 😅 ama kimse şişirmedi ilk gün akşam oldu dediler ikinci gün zaten taburcu olcaz dediler kaldı 😅
metehaninannesiii Haticecakirr balonları da gold mavi gri aldim parlak olanlardan😂😂😂küçük sehzade geliyor belli olsun😂😂😂😂
Asiyeclk YuvarlanamayanPandaa Belki bant tutmaz bizde süsleme yapacaktık süsleyemedik fotoğraf çekinecektik oda kaldı 😅 ekstra masa yok ikramlıklar için hümada bilginiz olsun 😅
metehaninannesiii Haticecakirr annem sisirdi takti herseyi askim arabaya atacakkar unutmazlarsa unuturlarsa da dogum gununde kullanirim😂😂😂