YuvarlanamayanPandaa Asiyeclk bence gayet güzel olmuşşş 😂 aklımdaki diyer soru bunları kapıya nasıl asıyoruz
Asiyeclk YuvarlanamayanPandaa çift taraflı bantla yapıştırdık hüma da kapı süsü için yer var kapılarda 😅
Asiyeclk YuvarlanamayanPandaa olabilir aslında ama benim kesim hastaneye gelicez diyen tanıdıklarım o hafta hep korona temaslı yada pozitif çıktı fazla gelen olmadı doktorlara hemşirelere felann verdik 😅
YuvarlanamayanPandaa Asiyeclk ayy aynı sorun bendede var annem korona ablam yegenlerim hep korona çok şükür iyiler ama kırkımdan önce görülemeyecem sanırım
Asiyeclk YuvarlanamayanPandaa kayınvalidem eltim felan gelecekti şehir dışından ilk gün gelsinler istememiştik eşim ben kimle ilgilenmem diyordu korona oldular ilk günlerimiz rahat geçiyor 🤣
YuvarlanamayanPandaa Asiyeclk nasıl geçti spinalmiydi kuzum benımde sezeryan anestezi uzmanı iyimiyid ameliyat ekibi falan
Asiyeclk Haticecakirr evet ikiside ordan lazer kesim uapıyo dükkana girince karar bile değiştirebilirsiniz 😅
metehaninannesiii https://imgyukle.com/i/8lDRh Benim kapi susu de bu hepsiburada kuponum vardi 50 tl yaptırdım ama fatih çarşısında bundan da var yapilmamis sekilde boyayla birlikte satiliyor bude bunun bulutlu olandan var 😂😂
YuvarlanamayanPandaa metehaninannesiii kapıya nasıl asacaz aklımdaki soru bu 😂 çok güzel olmuş ama renkleri 🥰
YuvarlanamayanPandaa Asiyeclk varmı çünkü taş yaparsam agır olacak 😂😂😂 odayıda süslemeyi düşünüyoruz bakalım
Asiyeclk YuvarlanamayanPandaa Belki bant tutmaz bizde süsleme yapacaktık süsleyemedik fotoğraf çekinecektik oda kaldı 😅 ekstra masa yok ikramlıklar için hümada bilginiz olsun 😅
YuvarlanamayanPandaa metehaninannesiii valla ben eltime bıraktım malzemeleri ben alacam o haledecek😂😂