Asiyeclk metehaninannesiii o balon standıyla balkonlardan bende aldım 😅 ama kimse şişirmedi ilk gün akşam oldu dediler ikinci gün zaten taburcu olcaz dediler kaldı 😅
metehaninannesiii Asiyeclk hhahahahaha benim annem sisirdi takti standa arabaya atacaklar unutmazlarsa 😂😂😂
metehaninannesiii Haticecakirr annem sisirdi takti herseyi askim arabaya atacakkar unutmazlarsa unuturlarsa da dogum gununde kullanirim😂😂😂
Asiyeclk YuvarlanamayanPandaa Tunceli’de ben doğuma kadar annemlerde kaldım doğumdan sonra da burda kalcam biraz siz birlikte misiniz?
Haticecakirr metehaninannesiii kız o heyecanla unutulur arabanın arka koltuğuna koy dursun 🤣ben puseti valizi falan koydum duruyor haftalardır 🤣 balon alırsam eğer böyle onu da koyarım
metehaninannesiii YuvarlanamayanPandaa hahahahahhahahaha valla kosarim ben dogumdayken annemfil halletsinler valla kaoiyi sade gorursem oturur aglarim😂😂
YuvarlanamayanPandaa Asiyeclk yok benimkide mardinde canım kendi evimdeyim ben kaynanamla yakınım tsk mı
metehaninannesiii Asiyeclk daha belli değil kuzum da valla benim dogumdayken gitsinler halletsinler kapıyı oyle bos görürsem oturur aglarim🤦♀️😂😂😂
Asiyeclk metehaninannesiii O zaman kesin yaparlar ben bebekle ben odaya gelmeden sakın süslemeyin dedim bebek biraz geç geldi onun stresinden yapamadılar
Asiyeclk YuvarlanamayanPandaa Biz ev götürebiliyoruz ama doğum yakın olup orda hastane imkanı olmayınca götürmedi beni
metehaninannesiii YuvarlanamayanPandaa yok canim o kadar da sey yapmam da doğumdan sonra da isterim yani getirsinler o kadar para verdim😂😂😂
metehaninannesiii Haticecakirr bacım o stant annemde babam koymuş arabaya arkayi goremiyoeum diye geri çıkartmış kapının agzina koymuslar😂😂😂aynen bende valizi puseti arabanin arkasina attım esimle birlikte gidip geliyir ise😂😂😂😂