Asiyeclk Haticecakirr metehaninannesiii @YuvarlanamayanPandaa kızlar bebişlerinize kitap aldınız mı ?
metehaninannesiii Asiyeclk ben almadim ama bu gafta şoka yapiskan figurlu kitaplar geliyor sanirum bu haftaydi ondan alicam seri olarak
Haticecakirr Asiyeclk evet canım aldım bebeğimin ilk zeka kartları ve ilk 50 kelimeyi aldım trendyoldan bide bu seti aldım https://ty.gl/y6v9bbu5op
Asiyeclk metehaninannesiii bende almak istiyorum ama ne alcam bilmiyorum 😅 bugün bimde taşıtlar serisi vardı ondan aldım resimleri ilgisini çekti baya
Asiyeclk metehaninannesiii 3. Doldurduk canım aslında 1. Sınıflar için kitap ama resimleri Büyük olunca dikkatini çekti bende hem hikayeyi okuyorum bazende resme göre hikaye uyduruyorumm🤣
Asiyeclk Haticecakirr ilk zeka kartlarının seti bende de var bide büyük soruları alcam inşallah ☺️ link açılmıyor bu arada canım
Asiyeclk Haticecakirr tamam açtım 😅 büyük soruları BKM kitaptan aldım düşünüyorsanız uygundu fiyatı ☺️ hepsi burada da kitaplarda 1 alana 1 bedava var 😅 indirim habercisi gibiyim mübarek 🤣
Haticecakirr metehaninannesiii napalım işler güçler bebek uğraşıyoruz bakalım buraya hamileliğimden sonra eskisi gibi girmiyorum ya 😅 aklıma pek de gelmiyor açıkçası ondan yazamıyorum yada yazmayı unutuyorum diyelim sen naptın 😅
Asiyeclk metehaninannesiii iyiyiz çok şükür canım ☺️ eşim geldi gitme hazırlığındayız bizde sen nasılsın
metehaninannesiii Haticecakirr bende napayim canım oglanla ugrasiyorum 4.aya yaklastik herşey daha da berbat oldu 😂🤦♀️