Haticecakirr metehaninannesiii ahahahaha kuzu sen hava almak yerine iyice havasız bırakıyormuşsun ya 😅😅😅 ay yerim ya çok şekersin
Asiyeclk Haticecakirr slingim var annem bundan düşer diye koydurmuyo 🤣 Anne terörü galip geliyor bazen 🤣
Haticecakirr metehaninannesiii of ben cesaret edemiyorum 😅gerçi etsem de kayınvalidem herşeye karıştığı için çıkartma der Kumsal doğdu doğalı bi haller oldu 😅
metehaninannesiii Asiyeclk haaa ya seyi sorcaktim da 3 aylik igne varmış anneye vuruluyormus hamile kalmayı önlüyormus da iyi birşey mi diyecektim
metehaninannesiii Haticecakirr karışırsa karışsın ona ne ki onun anasi sensin maydonoz olmasınlar herşeye biz bilmiyor muyuz yavrumuzun üşüyüp usumedigini o kadar cahil degiliz elhamdülillah
Asiyeclk metehaninannesiii yaptıran vardı sağlık ocağında da onla hamile kalan duymadım hiç bide emzirdiğin için onu öneriyolar yada ria öneriyorlar
Asiyeclk Haticecakirr metehaninannesiii @YuvarlanamayanPandaa kızlar bebişlerinize kitap aldınız mı ?
metehaninannesiii Haticecakirr ohh iyi yapmışsın inan her gun temizledim evi 1 hafta anca temizliyorum cani saolsun😂💙