Asiyeclk Haticecakirr doğum iznim bitince işten ayrıldım ben Kasım’da bitmişti şimdi eşimin yanına geldim Tuncelideyim
Haticecakirr Asiyeclk anladım canım benim hakkında hayırlısı olsun kadroda mıydın ? Yoksa sözleşmeli mi
Haticecakirr Asiyeclk anladım canım 🌸 iyi olmuş senin için artık bebeğinle ilgilenirsin bol bol bende kadroda olmasam devam etmezdim aslında ama 🥲
Asiyeclk Haticecakirr kadroda olmayınca bide bakacak kimse olmayınca çalışmamak en iyisi ama bakalım hayırlısı
Haticecakirr metehaninannesiii yok canım artık kullanmıyorum doğumdan sonra ilk bir ay kullandım günde 24 damla olarak 3 su bardağına eşit 8er damla olarak 🌸 evet görmüştüm canım
metehaninannesiii Haticecakirr ayy askim bide ben alıyım da deneyim adet olduğum zaman sütümde azalma oluyor en azindan o zaman kullanırım
Haticecakirr metehaninannesiii kullan kullan canım inşallah etkisini gösterir başka bildiğin süt artırmaya yönelik şeyler var mı bu arada prospektüsünde 20 damla kullanılması gerektiği yazıyor fakat eşit bölünmesi için 24 damla olarak kullan
metehaninannesiii Haticecakirr oyle mi tamam kuzum gunde 1 sefer mi olarak cay ictim o biraz etkisini gostermedi normalde sutum var ama regl döneminde azaliyor mu noluyirsa bebe durmuyor
Haticecakirr metehaninannesiii çayla değil de suyla iç kuzum birde günde 3 öğün iç bide hormonlardan kaynaklı azalma olabilir bebeğim adet dönemlerinde kullan bakalım