Haticecakirr metehaninannesiii 9 gün sonra 2 aylık kuzu atak haftaları 40 haftalık doğumdan sayılıyor ya Kumsal 40 haftalık doğdu sizle ondan çatıştı atak haftalarımız 😅Kumsal da 38. Haftanın içinde doğsaydı daha 2 hafta olucaktı bize
Haticecakirr metehaninannesiii ahahaha 😅aramızda bir ay mı vardı kızzzz maşallah abi seninki 😅doğum günü ne zamandı
Haticecakirr Asiyeclk kuzum bebeklerin atak haftaları hesaplanırken; 40 haftayı tamamlayacak şekilde, doğum haftasına eklenir. Örneğin 37. haftada doğan bebeğin, 5. hafta büyüme atağı dünyaya geldiği 8. haftaya denk gelir
Asiyeclk Haticecakirr benimki 37 haftalık doğdu ama sanki atakları doğumuna göreydi ben hep doğum tarihine göre hesapladım tuttu da 🤣
Asiyeclk Haticecakirr ondan hesaplıyorumda hep doğduğu güne göre hesaplıyorum 🤣 benimki atak haftası da olsa normal haftada olsa huzursuz bi bebek zaten pek bişey farketmiyo
Haticecakirr metehaninannesiii maşallah kuzum 🌸 napıyorsun Metehanı dışarı çıkarabiliyor musun hava alsın diye 😅 havalar çok soğuk çıkaramıyorum ya çıkarmayı çok istiyorum çocuk biraz oksijen alsın diye ama bu sefer de acaba üşütür mü diyorum 😅
metehaninannesiii Haticecakirr napayım askim metehani banyo yaptırdım uyutmaya çalışıyorum sen naptin😂😂cikariyorum aşkım 2 gune bir çıkıyoruz kat kat giydiriyorum en az 2 battaniye sariyorum gunesli olduğu zaman cikariyorum bebek arabasina koyup mahalleyi turlayip geliyoruz bazen marketleri geziyoruz işsiz gibi 😂😂😂
Haticecakirr metehaninannesiii ahahahha 😅ben daha tek banyo yaptıramıyorum korkumdan 😅 ya bende çok istiyorum da hastalanırsa diye çok tereddüt ediyorum 😅
metehaninannesiii Haticecakirr yok kuzum korkma ben simdi giydirirken ustunu 2 kat ust uste giydiriyorum altina külotlu corap ustune tek alt giysi ustune 2 kiyafet ust üste giyiyorum sonra ince battaniye sariyorum sonra kalin battaniye sarip disariya cikiyorum yüzü usurse battaniyenin ucunu yuzune kapatiyorum burun tarafini acik birakiyorum ki hava alsin sonra hooop bebek arabasina koyuyorun ben birde bebek arabasina battaniye koymustum oda sicak tutuyor anlayacagin soganli bebesi gibi giydiriyorun😂😂😂
Asiyeclk metehaninannesiii Haticecakirr bende çıkarırken tereddüt ediyorum bebek arabasına da alıştıramadım 😫 bebem doğunca ne yapıcam dediysem yapamadım kendi evinde olmamanın kötü yanları herhalde bunlar
Haticecakirr metehaninannesiii ahahahaha kuzu sen hava almak yerine iyice havasız bırakıyormuşsun ya 😅😅😅 ay yerim ya çok şekersin