Haticecakirr Asiyeclk evet canım döneceğim kayınvalidemlerle yakın oturuyoruz ben işe başlayana kadar bağda duracaklar ama başlarken gelecekler buradaki Eve ona bırakacağız inşallah
Asiyeclk Haticecakirr şuan doğum izninde görünüyorum ama iznim bitince ayrılcam işten tayinimiz Tunceliye çıktı eşimin yanına gitcem inşallah
Haticecakirr metehaninannesiii evet ya yazın inanılmaz sıcak kışın inanılmaz soğuk 😄 bide Oraya alışınca buradakiler möö geldi mi ilk Kayseri’ye geldiğinde 🤣
metehaninannesiii Haticecakirr geldi geldi gelmez olur mu orasi allahın lütfü burasi allahin cezasi resmen nerde yontulmamış adam var hepsi kayseride 😂😂😂
Haticecakirr Asiyeclk ay hadi gözün Aydın canım benim 2023 de benim de 4.yılım dolucak kadroda tayin istemek zorunda kalcam inşallah eş durumundan kalırım Kayseri de
metehaninannesiii Asiyeclk Haticecakirr YuvarlanamayanPandaa Kizlaaae naptınız nasilsiniz bebisleriniz nasıl
Haticecakirr metehaninannesiii iyilik bebeğim uğraşıyoruz bakalım Kumsal hanımla 😅sen de ne var ne yok
metehaninannesiii Haticecakirr bende napayım canim metehan beyle ugrasiyorum 2 gun once asi oldu büyüme atagina denk geldi hic çekilmiyor 🤦♀️
Haticecakirr metehaninannesiii of sizde mi atak haftasındasınız 😂bizde malesef haftaya da aşımız var 😅
Haticecakirr metehaninannesiii 9 gün sonra 2 aylık kuzu atak haftaları 40 haftalık doğumdan sayılıyor ya Kumsal 40 haftalık doğdu sizle ondan çatıştı atak haftalarımız 😅Kumsal da 38. Haftanın içinde doğsaydı daha 2 hafta olucaktı bize