Haticecakirr metehaninannesiii bence de kuzu sen iyisini bilirsin huylarını sen biliyorsun sonuçta artık nasıl biliyorsan öyle yap bakalım🤣
Tugba4 metehaninannesiii ben allahtan öğlen 1 2 saat uyuyo yapıyom o arada zaten temizliğimide 2 güne bi yapardım şimdi eşim evde olunca yapabiliyom 🙄😳
Tugba4 metehaninannesiii inşallah 3 yada 4 aylıkken çoğu çocuğun gazı bitiyomuş inşallah darısı bizim çocuklarımıza 🤲🏻
metehaninannesiii Asiyeclk Haticecakirr YuvarlanamayanPandaa Kizlaaae naptınız nasilsiniz bebisleriniz nasıl
Haticecakirr Asiyeclk yok canım Erü deydim ben evet çalışıyorum ama doğum iznine ayrıldım 😄 devlet hastanesindeyim eski devlette
Haticecakirr metehaninannesiii 2017-2019 2020 de mezun oldum ama bebeğim sen ? Örgün öğrenim de miydin aöf de mi
Haticecakirr metehaninannesiii ay Eskişehir burdan çok daha güzel demi bi tek yolları çok dar araba sürmek ölüm orda köprünün oradaki anayol hariç üni bitince hiç gelmek istemedim ya keşke orda yaşasaydım
metehaninannesiii Haticecakirr aynen kuzum cok guzel kayseriye bin basar ama kışın fena soğuk oluyordu 😂😂😂
Haticecakirr metehaninannesiii evet ya yazın inanılmaz sıcak kışın inanılmaz soğuk 😄 bide Oraya alışınca buradakiler möö geldi mi ilk Kayseri’ye geldiğinde 🤣