Cerenbskn Aysel0707 kafa aşşağıda olursa doğum pozisyonu oluyor eğer bacakları aşşağıda kafa yukarda olursa makat pozisyonu diyorlar yani ters oluyor bebek dönmezse normale sezeryan mecburi oluyor
Aysel0707 Cerenbskn kafasını mıdemde hısstyrdm yanı tas gıbı oluyor bazen sol tarafa gıdıyor sag kafası tas gıbı oluyo
Ayssunn Cerenbskn en son 31+6da gitmiştim 1856 kilodaydı kız bebeğim , şuan 33+1im 🧚♀️ 5 gündür belimin sağ tarafı efsane ağrıyor zor yürüyorum sağ bacağıma vurdu ağrısı bir de o şekildeyim ben 🤷♀️ 34.haftada randevum var 😌
Cerenbskn Ayssunn evet ya bel ağrısı yaşayan çok var bende diz ağrısı yaşıyorum neneler gibi😂 bel ağrısında ılık suyla duş almak iyi geliyor diye biliyorum
Nzlozkn Cerenbskn hamileyken hareketli olması iyi ya yoksa benim gibi korkudan acillerden çıkmazsın ben bu haftaya gelene kadar öldüm dirildim ama artık alıştırdı beni hareketsizliğe takmamaya çalışıyorum canı isteyince iki poposunu dayıyor sonra uyuyor 😁
Cerenbskn Nzlozkn ah ah bacım o hareketler nasıl yoruyor anlamazsın beni normal hareket değil bı su dansı yapıyor içerde velet😂😂
Ayssunn Cerenbskn kaç gündür geçmedi fayda etmiyor ya saldım İnan ki 😂 28den beri normal doğum pozisyonunda bizimki bazen ayağıyla vurduğu tekmeler midemi delicek gibi hissediyorum o kadar sert vuruyor ki 😂😂
Cerenbskn Aysel0707 onu birdahaki gittiğinde sor kağıtta ben anlamıyorum mesela doktor söylüyor şekli nasıl falan de sor mutlaka
Nzlozkn Cerenbskn oyy maşallah yapsın yapsın Allah can saglıgı versin de hissettirsin kendisini minnoş ❤️
LimonCocuk Cerenbskn normal doğum düşünüyorsanız galiba Allab kolaylık versin.. kızım da doğum doğum pozisyonu almış ama benimki sezaryen 🍋
AnnesiyimM53 Kızlar bişe sorcam bnm bebeğim de gelişim geriliği var 29 haftamdayım ilkten öyle olup sonradan düzelen var mı
Brcadn 33+5 im kaburga ağrısı dışında bı şeyimiz yok şimdilik çok şükür yavaş yavas yürüyüş yapsam artık iyi olacak sanırım 😄
Pambix Cerenbskn ilk gebeligime göre bunda zorlanmaya basladim yine de çok çok şükür. Sadece rahatça uzanamiyorum donemiyorum geceleri zor geçiyor.birde baya yukarıda çok geriliyor nefesim kesiliyor 😁