LimonCocuk Cerenbskn kesinlikle öyle, oncelik sağlık.. ilk sezaryenimden çok memnundum.. bu da iyi geçer inşallah..
Ayssunn Cerenbskn kaç gündür geçmedi fayda etmiyor ya saldım İnan ki 😂 28den beri normal doğum pozisyonunda bizimki bazen ayağıyla vurduğu tekmeler midemi delicek gibi hissediyorum o kadar sert vuruyor ki 😂😂
Damla-Ata Cerenbskn sırt, bel ağrısı toplanmalar sertleşmeler ve kaburgalarımda ağrı … Uykuyu çok seven ben artık uyuyamıyorum şaka gibi 😜 33+5 olduk, yarın kontrolümüz var 🥰
Cerenbskn Cerenbskn Dmtdmtdmt yok yok benimde adet olacakmışım gibi oluyor geçiyor çok fazla şiddetlenirse acile git ama ne olur ne olmaz baksınlar
Dmtdmtdmt 33+1 kızlar bugün akşamdan itibaren vajinamda ağrı batma hissi var biraz endişelendim neden kaynaklı acaba açılmamı oluyor
Cerenbskn Dmtdmtdmt bende acile gittim geçenlerde o ağrı sebebiyle doktor normal dedi yalancı sancılar dedi telaşlanma
BsraAktr Benim de göğüs altından itibaren yani göbeğimin üst kısmına bazen öyle bir baskı yapıyor ki resmen ayakları ile ittiriyor öyle yaptığında da nefes darlığı çekiyorum 😅