Esrakly 30+ 1 🙏🏻 İlk gebeliğim ve fazlasıyla endişeliyim ama neden endişelendiğim konusunda bi fikrim yok 😞
Elifoktay 29 gün kaldı… 35+6 Gebelik şekeri Vucutta kaşıntı eller kollar ayaklar Tiroid degerleri dengesiz hangi birini sylim ki psikojikmen coktm resmen hamgo doktra gdcegmi şaşrdm diyetistende dahil
Esrakly Elifoktay merhaba 30+ 2 haftalığım bende de gebelik şekeri var 2 haftadır diyet yapıyorum ama çok açıkıyorm doymuyorum pazartesi kontrolüm var bazen kaçamak yapıyorum aceba sizin nasıl geçiyo
Ferda_sen Melek3 çok fazla baş ağrısı ve o kadar fazla şişlik doktorun normal dediyse sorun yok ama doktora gitmediysen tansiyonuna çok dikkat et
Melek3 Ferda_sen tansiyonum 10/6 oluyor ama yinede bu şikayetlerim nedeniyle sürekli kontrol altındaym tuz pek tuketmiyorm sadece yemeklerde ama oda çay kaşığıyla atiyorm bakalım
rabiagucer03 Emirasaf-annesi Bu tezgah mevzusuna bi tek ben mi unutuyorum diyodum 😂 gerçekten acıyo bide piskolojikmen acaba bebeğime mi denk geldi çok acıdı mı canı diyorum 🥺 28+5 uygulamaya göre 79 doktorumuza göre 64 🥰 Oğlum Umut ikinci isim aramaktayım hala 😂
Kevseraydemirr Emirasaf-annesi şafak 13 Sancıyla hastaneye geldik 3cm açıklık var açılmıyor hastanedeyiz taburcu olcaz
Selinnn96 Emirasaf-annesi 34+6 Oğluşş son 36 😍 kasıklarım agrıyo ayakta fazla kalınca belim ağrıyor agırlastım iyice en kötüsü mide yanması ve sürekli wc ihtiyacı 🤦🏻♀️
Minik_Kalbim_ve1Annesi Emirasaf-annesi 26+2 olduk bizde son 96 günümüz kızım olucak inşallah miğde yanmalarim çok oluyor bide çok çabuk yoruluyorum artik ama kızım için değer 😊😊
Selinnn96 isimsiz1i Allah kolaylık versin çok zor biz bi taneyle bukadar zorlanıyoruz Allah yardımcınız oksun sağ salim alın prenseslerinizi kucağınıza inşallah 🥰