Zera0308 Emirasaf-annesi 39+1🤦🏼♀️ oğlum abisi gibi 42.haftayı görecek gibi hissediyorum. Ve son haftalarımda mide yanmasını daha çok yaşadım🤦🏼♀️
Edali87 Semiha_ 80 gün kalmis🤷♀️ bugün gebelik sekerimiz cikti diyet yapılacak.idrar yolu enf.da var.. Yani sona doğru her sey zorlaşıyor eksikler hala bitmedi.. Ne nasıl olcak şaşkınım.dogum? Onu hiç bilmiyorum 🤦♀️
madame bugün tam 35 haftalik olduk programda da 35 gun kaldi diyor ama 2 hafta daha dayansa bana yeter 😄
Aslitemiz Emirasaf-annesi 112 kızımı bekliyorum 🥰 bu aralar çok uykum geliyor yemekten sonra özellikle geceleri eskisi kadar rahat uyuyamıyorum herhalde ondan
Canseldokur0434 metehaninannesiii Benim de 38+4. Yani doktorun demesine göre 10 gün sonra. Oğlum olacak benim de inşallah.😍🥰
Darling_04 Emirasaf-annesi 00:00 itibariyle 37.ci haftamıza girdik 21 günümüz kaldı ikinci doğumum olucak ilk oğlum 8 gün kala 39+3 te gelmişti bakalım bu beyiimiz nezaman gelicek ☺️
Mutlu56 Son 3 gün ama bugün şiddetli bir bel ağrısıyla karşılaştım ilk defa 💣hayırlısıyla gelsin oğlum Rabbim hepimizi zamanında kavuştursun yavrularımıza💙
Zeynepckr Emirasaf-annesi şafak 32 mide yanmam cok felaket var 7 ay boyunca midem bulandı ondan kurtuldum derken mide yanmam başladı 😒
Sultan_12 Emirasaf-annesi 35+5 haftalığız çok az kaldı Allah’ın izniyle prensesimin gelmesine 💕🐣 Şiddetli bel ağrım ve doğum yakın olduğu için kasılmalarım şükür başka bir şikayetim yok 🤲🏻☺️
Mihrican-anne Emirasaf-annesi 84 gün kaldı rabbimin izniyle inşallah 🤲🏻❤️ Mide yanman için gaviscon şurup iç canım benim tezgaha yaklaşırken de dikkat et 😘